Η στιγμή της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου - ΒΙΝΤΕΟ

0



Δείτε ένα βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της επίθεσης σε εμπορικό κέντρο του Μονάχου.

Στο μεταξύ για «περισσότερους νεκρούς» από έναν που είχε αρχικά επιβεβαιωθεί κάνει λόγο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Για «τουλάχιστον έξι» νεκρούς «και άγνωστο αριθμό τραυματιών» στο εμπορικό κέντρο «Olympia» κάνει λόγο το περιοδικό Focus, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στην αστυνομία του Μονάχου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το Focus, ο δράστης ή οι δράστες διαφεύγει και η Αστυνομία της πόλης έχει ζητήσει από τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους και να απομακρυνθούν από τον δρόμο, ενώ έχει διακοπεί η συγκοινωνία με το μετρό σε όλη την πόλη.

Με νεότερη ανακοίνωσή της η Αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν όλους τους δημόσιους χώρους καθώς και να μην ανεβάζουν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με τις δράσεις της αστυνομίας μετά την επίθεση, προκειμένου να μην διευκολύνουν τους δράστες.

Στο μεταξύ από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι η επιχείρηση στην περιοχή Karlsplatz/Stachus στο κέντρο της πόλης αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν «λάθος συναγερμός».

Στην εκκένωση του σταθμού του μετρό στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου όπου σημειώθηκε η επίθεση προχώρησε η γερμανική αστυνομία. Οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να εγκαταλείψουν το σημείο και να απομακρυνθούν καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.




Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η στιγμή της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator