«H ΝΔ θα βρίσκεται για πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση»

0



Tην εκτίμηση ότι η ΝΔ θα βρίσκεται για πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση έκανε ο υπ. Επικρατείας Νίκος Παππάς. Κι εδώ που τα λέμε εάν καταφέρει να εξασφαλίσει ο Τσίπρας τους 200 για να περάσει την απλή αναλογική και την εκλογή του Καραμανλή, του σταβλίσιου από τη βάση, ακόμη κι αν κερδίσει η ΝΔ δεν θα μπορεί να κυβερνήσει. Θα είναι αναγκασμένη να μοιράζεται την διακυβέρνηση της χώρας ενώ θα την υπονομεύει και ο Πρόεδρος Καραμανλής. Αυτά.

Για απροκάλυπτη στήριξη των διαπλεκομένων συμφερόντων, κατηγορεί τη ΝΔ ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, με αιχμή τη θέση που διατυπώνουν στην πορεία υλοποίησης του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Η ΝΔ δια των στελεχών, του προέδρου και του αντιπροέδρου της, δηλώνει ότι επιθυμεί να ακυρώσει το νόμο που για πρώτη φορά αποδίδει νόμιμες άδειες στους τηλεοπτικούς σταθμούς, ότι θα αναστήσει τη ντροπή της ασυδοσίας και της μη αδειοδότησης. Τόσο απλά, τόσο απροκάλυπτα, τόσο διαπλεκόμενα», δήλωσε ο κ. Παππάς, υπογραμμίζοντας ότι «αυτό δεν θα συμβεί» και «ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με επιτυχία και η ΝΔ θα βρίσκεται για πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση».

«Ο διαγωνισμός προχωράει κανονικά», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και πρόσθεσε πως «όσοι, πολιτικοί και ιδιώτες ποντάρουν τα λεφτά τους στην ακύρωση του, απλώς θα τα χάσουν» και «οι επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης και υπουργών δε θα λειτουργήσουν».«Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή δύναμη», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας.
Δημοσίευση: Ιουλίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«H ΝΔ θα βρίσκεται για πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator