ΠΑΡΟΣ: Eνας άθεος πρωθυπουργός κι ένα τσούρμο αργόσχολοι σε μια ακόμη τελετή υποκρισίας - ΒΙΝΤΕΟ

0



Προφανώς είναι μέρος του γενικότερου παπατζιλικίου της (κάθε) εξουσίας: Ένας άθεος κάθεται και ακούει υποκριτικά τον παπαράπερ να του
τραγουδάει δέκα φορές την λέξη “Θεός” και μια ντουζίνα καιροσκόπους και παρατρεχάμενους της κεντρικής εξουσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ένα ακόμη σώου για τους τηλεθεατές της εξίσου γκαιμπελίστικης ΕΡΤ. Κι όλα αυτά για έναν κουλό διάδρομο που δεν μπορεί να φιλοξενήσει ούτε καν πτήσεις charter, δυνατότητα που έχει το αεροδρόμιο της Μυκόνου για παράδειγμα…ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ!

Στέλνουν τον πρωθυπουργό στην Πάρο να εγκαινιάσει έναν διάδρομο προσγείωσης μήκους1400 μέτρων στην θέση Μάγγανο, η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε το 2012 και ο οποίος δεν μπορεί να φιλοξενήσει πτήσεις charter!
Για τις πτήσεις charter απαιτείται διάδρομος 2.000 μέτρων.

Κάτοικοι της περιοχής που έγινε ο διάδρομος είχαν προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας το οποίο τους δικαίωσε με αποτέλεσμα να γίνει μισή δουλειά η οποία κόστισε περί τα 45.000.000 ευρώ εάν προσθέσει κανείς και τις απαλλοτριώσεις των εκτάσεων.

Η Ενωση Ξενοδόχων και κάτοικοι του νησιού πλήρωσαν το κόστος της μελέτης για τις κτιριακές εγκαταστάσεις και η αεροπορική εταιρία Αegean έκανε δωρεά το κόστος του κτιρίου.
Το ουσιαστικό πλεονέκτημα του νέου αεροδρομίου είναι ότι μπορεί να φιλοξενεί αεροσκάφη τύπου Q400 τα οποία μπορούν να μεταφέρουν μέχρι 78 άτομα. Και στην προσγείωση και στην απογείωση!
Εχει σημασία η απογείωση γιατί ως τώρα τα αεροπλάνα που απογειωνόντουσαν από το Αεροδρόμιο της Πάρου δεν μπορούσαν να μεταφέρουν πάνω από 12 άτομα.

Μισές δουλειές. ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ!



ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΡΟΣ: Eνας άθεος πρωθυπουργός κι ένα τσούρμο αργόσχολοι σε μια ακόμη τελετή υποκρισίας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator