Βόμβα Καμπά: «Φέρτε παιδίατρο στο Νοσοκομείο Κορίνθου ή κλείνω τη μαιευτική» !

0


Για άλλη μια φορά, ειλικρινά με πόνο ψυχής, σας αναγγέλλω τη διαιώνιση της μιζέριας που αυτή τη φορά έχει την πλέον τραγική απόχρωση...

Αγαπητοί φίλοι μου για το μήνα Αύγουστο, η μοναδική επικουρική παιδίατρος, καθότι πρέπει να πάρει την κανονική της άδεια και για σοβαρότατους λόγους υγείας θα εφημερεύει ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ παρακάτω ημερομηνίες: 3, 5, 8 και 11 Αυγούστου και πρωινά : 1, 4 και 9 Αυγούστου.
Όπως γίνεται σαφές το Μοναδικό Νοσοκομείο του Νομού το ποίο εφημερεύει καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου σε 24ωρη βάση, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, το πλέον δύσκολο μήνα , για 23 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.

Να σημειώσω ότι στο ΠΕΔΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, επανήλθε και άλλη παιδίατρος. ΑΡΑ υπηρετούν ΤΡΕΙΣ (3) παιδίατροι-ΔΥΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ.

Κύριε Υπουργέ Υγείας, Κύριε Διοικητά της 6ης ΥΠΕ, Εκλεκτοί άρχοντες του Νομού (Βουλευτές , Τοπικής και Περιφερειακής αυτοδιοίκησης) τα ψέματα τελείωσαν.

Αποσπάστε Άμεσα τους δύο εκλεκτούς επικουρικούς παιδίατρους του ΠΕΔΥ Κορίνθου στο Νοσοκομείο μας. Σε διαφορετική περίπτωση βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση με την ΕΝΑΡΞΗ της άδειας της παιδιάτρου του Νοσοκομείου μας, να ΑΝΑΣΤΕΙΛΩ τη λειτουργία της Μαιευτικής κλινικής μέχρι την λειτουργία της Παιδιατρικής κλινικής.
Δημοσίευση: Ιουλίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βόμβα Καμπά: «Φέρτε παιδίατρο στο Νοσοκομείο Κορίνθου ή κλείνω τη μαιευτική» !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator