Eδώ δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε το αν είναι σικ η πρωθυπουργίνα μας μάρανε

0



Ως συνήθως τον τελευταίο καιρό, μη γίνει οτιδήποτε και δεν τοποθετηθεί σύσσωμη η ελληνική κοινή γνώμη, από δημοσιογραφίες που στις εφημερίδες γράφουν πιο σοβαρά, λαϊκές ντίβες, παλιές δόξες της βιντεοκασέτες, δοξασμένους ακτιβιστές για διάφορα δικαιώματα, συγγραφείς εμπορικούς και ποιοτικούς, τραγουδιστές εντέχνους και ποπ, ηθοποιούς φτασμένους ή άφταστους, εμποροϋπάλληλους, συνδέσμους επιστημόνων, εργαζόμενους στην ομορφιά, στον τουρισμό, στο ποδόσφαιρο και στις εστίαση και γενικά εκατομμυρίων χρηστών των σοσιαλ μιντια, που παίζει να μην έχουν ανοίξει πότε ένα βιβλίο, αλλά άποψη για την Διβάνη, τον Χωμενίδη, το Χειμωνά έχουνε!

Aπό την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Μετά απ την μαροσκελή και με μια ανάσα, πρώτη πρόταση συντομεύω λέγοντας πως τι του λείπει του κομψού ψωριάρη; Η φούντα με μαργαριτάρι ή το αν ήταν κομψή η Μπαζιάνα στην Κινά με το μπορντό φορεματάκι της! Όλοι fashion bloggers ξαφνικά! Που να βλέπεις κυρία που μεσουρανούσε στα 80’s με λαμέ στράπλες και στραβή αλογοουρά και φούστα μπαλούν αποθεώνοντας την βάτα στο ντυμένο της και το «τάγκα» στο γυμνό της να βρίζει «βλαχάρα» τη γυναίκα!

Η δε εκτίμηση της να συμπίπτει με την οργισμένη κυρία που θεώρει εαυτόν αστή μη σου πω και αριστοκράτισσα χωρίς Βερσαλλίες, η οποία γνωρίζοντας τα εθιμοτυπικά, διατρανώνει πως «έξωμο και ντεκολτέ» δεν φοριέται σε επίσημες εκδηλώσεις για μια σύντροφο πρωθυπουργού, ενώ άλλη ταραγμένη απ την μεταβατική περίοδο στα μπουζούκια ως θαμώνας τους, που έχει θαυμάσει όλες τις τραγουδίστριες με τα βρακιά να τα μιλανε τα τραγούδια τους, απαξιώνει λέγοντας πως «και μίνι και στράπλες και δαντέλα! Στον γάμο της ξαδέλφης της Καλλιόπης πάς κουκλίτσα μου;»… (σ.σ: όχι της θειάς της Νίτσας τον τέταρτο αρραβώνα που τον γιορτάζει με οπενιγκ στου κομψού Ρέμου!).

Προσωπικά τα του πρωτοκόλλου και τι φοράνε οι επίσημοι και οι επίσημες δεν τα ξέρουμε, διότι η πιο θεσμική εκδήλωση που έχουμε πάει είναι η περιφορά της εικόνας της Παναγιάς Τήνου, μικρά που μας είχε μάνα μας ταμένα και εκεί το έθιμο απαιτεί τσεμπέρι και μαύρη κάλτσα μες στον Αύγουστο. Όμως, εσείς οι πολύ σικ, μεταξύ μας, να παραδεχτείτε πως η Μπαζιανα (αποφεύγω το Περιστέρα γιατί με μάλωσε γνωστός σκηνοθέτης πως το λέω υποτιμητικά, δημοσίως στα social media), είναι πολύ όμορφη, δροσερή, χαμηλών τόνων και καλόγουστη όπως η γυναίκα της διπλανής πόρτας αν έχεις ακόμα σπίτι και δεν στο πηρέ ή εφορία η δε σου έκανε έξωση η σπιτονοικοκυρά! Και αλήθεια, άλλα προβλήματα δεν έχετε να ασχοληθείτε εκτός απ το αν στέκονταν η νεαρή γυναίκα σαν τοπ μοντελ ή όχι; Στο κάτω κάτω αν σας το φέρει ζωή και βρεθείτε στο Σινικό Τοίχος ως σύζυγος ηγέτη φορέστε κρινολίνο και δείξτε μας εμάς και να φάει τη σκόνη σας και η Περ… σορό… κυρία Μπαζιάνα…

Y.Γ>: Λόγω καταγωγής που την τιμούμε, διότι είμαστε απ την Αιτωλοακαρνανία και όχι απ το Μπάκινχαμ, όπως κοιτάς δεξιά, στη κόκκινη πόρτα, εμείς την κυρία Μπαζιάνα, θα την αποκαλούσαμε «Τσίπραινα» και ούτε προβλήματα για το Μπέτυ, ούτε για το Περιστέρα, ούτε για το Μπαζιάνα και το σύντροφος ή σύζυγος πρωθυπουργού θα χαμε, αλλά ας όψεται που κυριάρχησε η ευγενής αριστοκρατία στη χώρα. Απλά πράγματα… )…
Δημοσίευση: Ιουλίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Eδώ δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε το αν είναι σικ η πρωθυπουργίνα μας μάρανε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator