Οινική εκδήλωση- Γευσιγνωσία Κορινθιακών κρασιών

0




Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας (Σ.Ο.Ν) διοργανώνουν μια ξεχωριστή οινική βραδιά γευστικής δοκιμής κορινθιακών κρασιών, την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016, στo Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή των κρασιών της περιοχής μας, ώστε η τοπική κοινωνία να ανακαλύψει, να γνωρίσει καλύτερα και να αγαπήσει τον οινικό πλούτο, την μεγάλη ποικιλία και τις δυνατότητες των προϊόντων της.

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία :

-να δοκιμάσει διαφορετικές εκδοχές του φημισμένου Αγιωργήτικου, της ερυθρής αυτής τοπικής ποικιλίας με την μακραίωνη ιστορία και τις διεθνείς διακρίσεις
-να γευτεί άλλες, εξίσου ενδιαφέρουσες ποικιλίες και διαφορετικούς τύπους κρασιών που παράγονται στην περιοχή
-να πάρει πληροφορίες για τα οινοποιεία, τους αμπελώνες, για τον τρόπο παραγωγής του κρασιού και τα μυστικά απόλαυσής του με οδηγούς, σε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι, έμπειρους οινολόγους και γευσιγνώστες.

Ώρες διεξαγωγής: 20:00- 23:00

Είσοδος: 5€, με δώρο το ειδικό ποτήρι γευσιγνωσίας

Το Corinthian Wine Club- Evoin Evan έχει εξασφαλίσει προσκλήσεις για όλους εσάς, όπως και την παρουσία του στην εκδήλωση. Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις: 6977451531

Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οινική εκδήλωση- Γευσιγνωσία Κορινθιακών κρασιών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator