Άγρια καταδίωξη σκαφάτου μηντιάρχη από σκάφη του Λιμενικού κατόπιν εντολής των Οικονομικών Εισαγγελέων

0Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν να βρίσκεται σε εξέλιξη άγρια καταδίωξη σκαφάτου μηντιάρχη από σκάφη του Λιμενικού κατόπιν εντολής των Οικονομικών Εισαγγελέων.

Μιλάμε για καταδίωξη αλά Miami Vice σε Αιγαίο και Ιόνιο καθώς ο μηντιάρχης έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα με την Δικαιοσύνη.

Στο μεταξύ δεν έχει γίνει γνωστό τι απέδωσε η έρευνα στην οικία του Ανδρέα Βγενόπουλου την οποία απεκάλυψε σήμερα το ΑΠΕ με καθυστέρηση…

Σύμφωνα με το ΑΠΕ στα χέρια των εισαγγελικών λειτουργών βρίσκονται πλέον κατασχεμένα από τα πέντε σπίτια έγραφα και αρχεία ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα μελετήσουν και θα αξιολογήσουν πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε επόμενη φάση στην έρευνα που διενεργούν.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγρια καταδίωξη σκαφάτου μηντιάρχη από σκάφη του Λιμενικού κατόπιν εντολής των Οικονομικών Εισαγγελέων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator