Η Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει επάρκεια νερού σε όλες τις περιοχές του Δήμου

0


Οι επιπτώσεις από την πρωτοφανή, φετινή ανομβρία είναι πλέον ορατές στο φυσικό περιβάλλον και σε λίγο θα είναι αντιληπτές και στους ανθρώπους και τις δραστηριότητες τους. Προφανώς όλα οφείλονται στην κλιματική αλλαγή που βιώνει ο πλανήτης μας.

Αυτό θα πρέπει να μας αφυπνίσει και ευαισθητοποιήσει με σκοπό να πάρουμε κατάλληλα μέτρα ώστε να έχουμε τις μικρότερες δυνατές συνέπειες, τόσο στο περιβάλλον όσο και στην οικονομική δραστηριότητα του τόπου μας.

Η μείωση των αποθεμάτων νερού σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες και την σπατάλη του ζωτικού αυτού πόρου, θα οδηγήσει πραγματικά σε δύσκολες καταστάσεις, αν δεν περιοριστεί σε διαχειρίσιμα επίπεδα η διογκούμενη ζήτηση.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων από την πλευρά της θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει επάρκεια νερού σε όλες τις περιοχές του Δήμου.

Στην δύσκολη αυτή προσπάθεια που κάνει η υπηρεσία μας, θέλει τους πολίτες μαζί μας, υπεύθυνους ως προς τη χρήση του πολύτιμου αυτού αγαθού.

Άρδευση, πλύσιμο αυτοκινήτων, αυλών, κ.λ.π. και γενικότερα άσκοπη χρήση, είναι αναγκαίο να αποφεύγονται διότι έτσι στερούμε το νερό υδροδότησης από τους συνδημότες μας.
Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει επάρκεια νερού σε όλες τις περιοχές του Δήμου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator