Τρεις και ο... Πετρόπουλος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη - ΒΙΝΤΕΟ

0Ενώπιον... ευάριθμου ακροατηρίου μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος σε κεντρική εκδήλωση του κόμματος στην Κοζάνη.

Η εκδήλωση με θέμα: «ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ: Δίκαιη Ανάπτυξη – Κοινωνική Αλληλεγγύη – Ισχυρή Δημοκρατία» πραγματοποιήθηκε κανονικά την Παρασκευή, με τον Τάσο Πετρόπουλο να αναγκάζεται να μιλήσει σε σχεδόν 10 ανθρώπους και πολλές... άδειες καρέκλες.

Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρεις και ο... Πετρόπουλος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator