Σκοτεινή ήπειρος...

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Σε μιά κανονική Ένωση και όχι στην Ευρωπαϊκή νεοναζιστική "Ένωση" που ζούμε, τέτοια δήλωση θα προκαλούσε την οργή όλων των πρωθυπουργών των κρατών-μελών, και τηναπαίτηση άμεσης παραίτησης του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ειδικά ο δικός μας εγνωσμένης αξίας πολιτικός απατεώνας, και πρωθυπουργός, αυτός που σε άλλες εποχές αντιπολίτευσης θα είχε βγει στα κεραμίδια να παραστήσει τον κόκορα, θα είχει έναν λόγο παραπάνω να βάλει τις φωνές στην γερμανίδα καμαριέρα του φον σακάτη:
"Δεν μπορείς ρε κύριε (συγγνώμην, κυρία μου ήθελα να πώ), σε μιά χώρα που απροκάλυπτα έχει γίνει προτεκτοράτο, όπου οι αποφάσεις παίρνονται έξω απ' τα σύνορα, όπου οι νόμοι μας στέλνονται με e-mail (και μάλιστα αμετάφραστοι, να παιδευόμαστε εδώ), όπου το κοινοβούλιο έχει μετατραπεί σε στάνη γερμανοτσολιάδων, κατσαπλιάδων και λοιπών λησταρχέων, και όπου με νύχια και με δόντια με χίλια ψέματα και με μία ρητορική του κ@λου προσπαθούμε να ρίξουμε στάχτη στα μάτια του πόπολου, να έρχεστε εσείς μαντάμ, και να πετάτε την αλήθεια κατάμουτρα!
Είπαμε. Φασίστες και νεοναζιστές εσείς, συνεργάτες εμείς, αλλά να κρατάμε και τα προσχήματα.
Όχι να δίνει ο ένας τον άλλο. Αμαν πιά!
Παραιτήσου να έρθει η επόμενη, που θάναι πιό περπατημένη από σένα!"

Αυτό θα ήταν μία φυσιολογική αντίδραση κάθε δωσίλογου πρωθυπουργού.
Αλλά μπά!
Ο δικός μας αντί γι αυτό έσπευσε με απεσταλμένους και τηλεφωνικά ο ίδιος, να δηλώσει "προς κάθε αρμόδια" γερμανική αρχή πως είναι δικοί τους, πιστά δουλάκια και να ανανεώσει τους όρκους πίστης, αγάπης, και αφοσίωσης προς το Δ' Ράϊχ.

Επίσης μετά απ' αυτή την δήλωση στα κοινοβούλια όλων των κρατών-μελών θα έπρεπε να υπήρχε αναταραχή και πλήθος λαοί να είχαν βγεί στον δρόμο.
Τίποτα!
Άχνα!
Άκρα του τάφου σιωπή!!!

Όλο και περισσότερο γίνεται φανερό πως η Ευρώπη (λαοί και εξουσίες) διολισθαίνει προς αυτό που ο Μαζάουερ περιγράφει στο βιβλίο του "Σκοτεινή Ήπειρος". Γράφει επιγραμματικά:

"...Η Ευρώπη στον εικοστό αιώνα απέδειξε ότι δεν ήταν η φυσική πατρίδα της ελευθερίας και της δημοκρατίας όσο ένα εφιαλτικό εργαστήρι κοινωνικού και πολιτικού πειραματισμού..."Ας το διαβάσουμε όλοι.
Αν είχε γραφτεί 50 χρόνια πριν από τότε που γράφτηκε (1958) κι αν ήταν επίσημο μάθημα στα σχολεία, ίσως η ιστορία της "γηραιάς ηπείρου" να ήταν διαφορετική.
Δεν θα μπορούσε να γίνει όμως.
Η γνώση έρχεται με το πάθημα.

Σήμερα όμως, τώρα, που η ιστορία επιχειρείται από την νεοναζιστική Ευρωπαϊκή "Ένωση" να αναβιώσει, εμείς έχουμε την πολυτέλεια ήδη να ξέρουμε.
Ας το εκμεταλλευτούμε κι ας αντισταθούμε!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Ιουλίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σκοτεινή ήπειρος..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator