ΑΛΕΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ - ΒΙΝΤΕΟ

0Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και με ιστορικά στοιχεία ήταν η ομιλία του Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλέξανδρου Πνευματικού στη Tελετή των εγκαινίων επανέκθεσης 2 αιθουσών του Αρχαιολογικού Μουσείου Αρχαίας Κορίνθου. Ειδικά όταν ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στη φωταγώγηση του Ακροκορίνθου το κοινό ενθουσιάστηκε και ξέσπασε σε χειροκροτήματα.ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΛΕΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator