Φουσκωτοί του Μαξίμου έκλεισαν τον δρόμο στον πολιτικό ρεπόρτερ Νίκο Χασαπόπουλο

0



Σκληρό face control στη φιέστα που στήθηκε στο προάυλιο της Βουλής για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Οταν μάλιστα ο δημοσιογράφος του ΒΗΜΑτος Νίκος Χασαπόπουλος (δεξιά στη φωτό με την παιδούλα Ελλη Στάη) έκανε απόπειρα να σπάσει την αλυσίδα των κυβερνητικών πορτιέρηδων ένα τείχος “Πολάκηδων” του απαγόρευσε την είσοδο.

Τότε ο Τελευταίος των Μοικανών πολιτικός ρεπόρτερ κάλεσε στο τηλέφωνο την κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη η οποία συνομιλούσε κάτω από ένα δενδρύλιο του προαυλίου της Βουλής με τον στενό της φίλο Θοδωρή Μιχόπουλο.

-Ολγα, ο Νίκος ο Χασαπόπουλος είμαι. Κάτι φουσκωτοί που δηλώνουν “γραφείο Πρωθυπουργού” δεν με αφήνουν να περάσω επειδή δεν υπάρχει το όνομά μου στις λίστες προσκεκλημένων…

Η Ολγα προς τιμή της αμέσως κινητοποιήθηκε και έδωσε εντολή να ανοίξουν οι πύλες του φαντασμαγορικού θεάματος για τον πολιτικό ρεπόρτερ του ΒΗΜΑτος.

Ο Νίκος Χασαπόπουλος είναι ο δημοσιογράφος που τράβηξε την φωτό του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Αννα Καραμανλή, την ιστορική σημασία της οποίας ανέδειξε το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”.

Ισως να είναι αυτός ο λόγος που ο δημοσιογράφος δέχθηκε επιθέσεις από

Κάποια νούμερα…

Γράφει στον Βηματοδότη:

Κάποιοι εμφανώς πληρωμένοι- από ποια κονδύλια άραγε μυστικά ή φανερά;- μόλις δουν κάτι που θίγει το αφεντικό τους σπεύδουν να «πυροβολήσουν» τον ΒΗΜΑτοδότη. Για τον οποίο ούτε ευγνωμοσύνη δεν νοιώθουν, παρ΄ότι τον αντιγράφουν συστηματικά. Δεν πρόκειται για δημοσιογράφους. Κάτι «νούμερα» είναι που τους γνωρίζει η πιάτσα, όπως ξέρουν και τα άθλια αφεντικά τους. Κλεμμένα τα λεφτά που τους πληρώνουν, μαύρα κατάμαυρα. Σε λίγο θα τους κυνηγά ο ΣΔΟΕ και η Οικονομική Αστυνομία. Οπως τους άλλους του κυκλώματος των εκβιαστών.

ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ

(Μετά από απαίτηση πολλών τηλεθεατών το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” ξαναπροβάλλει (αλά Mega) την mini ερωτική νουβέλα Ερωτας στο Σούνιο με πρωταγωνιστές τον Θοδωρή Μιχόπουλο και την Ολγα Γεροβασίλη)

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Είχαμε πάει με την Ολγα (Γεροβασίλη) μια βόλτα στο Σούνιο για να της δείξω τα αρχαία. Λίγο πριν ανέβουμε στον Ναό του Ποσειδώνα, η Ολγα μου πρότεινε να καθήσουμε σε μια από τις ταβερνούλες πού είναι πάνω στο κύμα, να πιούμε κάνα ουζάκι.

-Θοδωρή μου, μην ανησυχείς τα αρχαία θα βρίσκονται πάντα στη θέση τους και θα μάς περιμένουν. Το θέμα είναι να γνωριστούμε καλύτερα οι δυό μας. Πάμε να χτυπήσουμε κάνα καραφάκι να στανιάρουμε, άλλωστε έχω τόσο ανάγκη να μιλήσω σε έναν άνδρα σαν και σένα. Εναν άνδρα που εμπιστεύομαι τόσο. Χωρίς εσένα δεν θα υπήρχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν θα υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση χωρίς τον Σταμάτη Μαλέλη. Θοδωρή μου, καθώς σου μιλάω ένα αίσθημα ασφάλειας πλημμυρίζει το είναι μου…

Καθήσαμε που λέτε σε ένα τραπεζάκι με θέα την θάλασσα…Βασικά, η Ολγα είχε θέα την θάλασσα, εγώ ήθελα να κοζάρω την ίδια...Παραγγείλαμε χταποδάκι, μύδια, σαλατικό και καραφάκι Μυτιλήνης προς τιμή του Στρατλη του Λιαρέλη. Ο Στρατής είναι ο 3ος τελευταίος άνδρας που απέμεινε σ΄αυτή τη χώρα μετά από τον Θοδωρή Μιχόπουλο και τον Σταμάτη Μαλέλη.

Κάπως έτσι ξεκίνησε να περιγράφει ο Μιχόπουλος την εκδρομή με την Ολγα Γεροβασίλη στο Σούνιο. Και συνέχισε…

Ήταν νωρίς το απόγευμα. Εγώ, η Ολγα, το τραπεζάκι, το πέλαγος…Ξαφνικά πετάγεται μέσα από την θάλασσα ένα τεράστιο κτήνος 20 μέτρα ύψος, 4 μέτρα φάρδος, με κοφτερά σαν μεταλικές λεπίδες πτερύγια και στόμα με δόντια καρχαρία. Το θαλάσσιο κτήνος ερχόταν κατά πάνω μας…

Η Ολγα τρόμαξε και με μια ενστικτώδη κίνηση κρύφτηκε στην αγκαλιά μου…

-Θοδωρή σώσε με…Μόνο εσύ μπορείς να νικήσεις το κτήνος, μόνο εσύ μπορείς να μου χαρίσεις τη ζωή…

Μόλις που ξεχώριζες τα λόγια της μέσα από τα αναφιλητά…Αισθάνθηκα, σαν άνδρας, την ευθύνη και την τιμή, έστω και με κόστος την ζωή μου, να σώσω αυτή τη γυναίκα…

Ο Δον Ζουάν λατίνος εραστής, έπρεπε να δώσει τη θέση του στον ατρόμητο Ηρακλή. Σαν αστραπή πέρασαν από το μυαλό του οι εκπομπές της Πόπης Τσαπανίδου που σημάδεψαν την καριέρα μου. Δεν ήταν και λίγο από αρχισυντάκτης σε πρωινάδικο να βρεθείς διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού και στην συνέχεια υπεύθυνος επικοινωνίας του Τσακαλώτου. Θυμήθηκα ότι κάποτε στην εκπομπή της Πόπης είχα γνωρίσει την γυμνάστρια Σούζαν. Στα διαλλείμματα η Σούζαν μου δίδασκε χτυπήματα και λαβές του καράτε. Τα ανέσυρα στην μνήμη μου.

Ηταν καιρός για δράση…Καθώς πλησίαζε το θεόρατο κτήνος έβαλα όλη την δύναμή μου στο δεξί πόδι και του έριξα μια κλωτσιά στα αρχίδια. Το κτήνος διπλώθηκε και άρχισε να σφαδάζει από τον πόνο…

-Ολγα φύγε και φέρε το αυτοκίνητο, γρήγορα…

Καθώς το κτήνος είχε διπλωθεί άρπαξα το μαχαίρι της σαλάτας και άρχισα να το καρφώνω στα μάτια…Κατάφερα να το τυφλώσω…

Αμέσως πέταξα το χταπόδι στη θάλασσα…Το κτήνος τυφλό καθώς ήταν άρχισε να ακολουθεί την μυρωδιά του χταποδιού, στράφηκε προς την θάλασσα…

Η Ολγα είχε κιόλας φέρει το αυτοκίνητο. Ανοιξε την πόρτα του συνοδηγού και εγώ πετάχτηκα σαν αίλουρος και κάθησα στο διπλανό κάθισμα…Η Ολγα πάτησε γκάζι…Μετά την περιπέτειά μας επιστρέφαμε αναστατωμένοι στην Αθήνα. Στο ύψος του ξενοδοχείου Cape Sounio η Ολγα μου είπε

-Θοδωρή μου, είσαι τόσο γενναίος άνδρας, πρέπει να γιορτάσουμε την σωτηρία μας…

Πριν προλάβω να βγάλω κιχ με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει. Ενιωθα τα καυτά χείλη της στα δικά μου, ένα αίσθημα παράλυσης σε όλο μου το σώμα…Σκέφτηκα ότι ο πρωθυπουργός και ο Τσακαλώτος θα είναι πολύ περήφανοι για μένα…

Μ αυτόν τον τρόπο ο Θοδωρής Μιχόπουλος περιέγραφε την περιπετειώδη εκδρομή στο Σούνιο με την συντροφιά της Ολγας Γεροβασίλη.

Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φουσκωτοί του Μαξίμου έκλεισαν τον δρόμο στον πολιτικό ρεπόρτερ Νίκο Χασαπόπουλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator