ΕΝΩΣΗ ΝΑΙΜΕΝΑΛΛΑΔΩΝ !!!

0


Η μεγαλύτερη δυστυχία όταν σοβαροί άνθρωποι (φαινομενικά τουλάχιστον) μπλέκουν με γραφικά ή λαμογιακά κόμματα και γραφικοπονηρούς αρχηγούς είναι ότι αναγκάζονται να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα, οπότε εξανεμίζεται και όποια εκτίμηση είχες στους ίδιους. Άλλο να πεις ευθέως "παιδιά αυτό αποφάσισε το κόμμα, εγώ διαφωνώ, αλλά ξέρετε δεν γίνεται πάντα να περνάει το δικό σου" κι άλλο να προσπαθείς να κάνεις τη νύχτα μέρα.

Άκουγα το πρωί στο ραδιόφωνο έναν εκπρόσωπο Τύπου τέτοιου κόμματος να προσπαθεί να πείσει ότι καταψήφισαν την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα capital controls, επειδή ήταν λέει "αποσπασματική", ενώ αυτοί θέλουν να ψάξουν τα πάντα από το 2004 και μετά. Και γιατί όχι από το 1999 και το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου; Και γιατί όχι από το 1981; Και γιατί όχι από τα δάνεια του Ορλάνδου; Πάγια δικαιολογία όταν δεν θες κάτι είναι ότι το βρίσκεις τάχα μου λίγο και θα ήθελες κάτι ευρύ, που βέβαια, ακόμα κι αν αποφασιστεί δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί ποτέ. Κι επειδή οι άλλοι λένε "εμείς αυτό θέλουμε να διερευνήσουμε" τους καταγγέλλεις και για... αδιαφάνεια και βγαίνεις κι από πάνω. Ή έτσι νομίζεις.

Προσπαθούσε λοιπόν ο έρμος να υποστηρίξει ότι "εμείς θέλουμε να λάμψει ολόκληρη η αλήθεια - και δεν πετάμε το μπαλάκι - και δεν ρίχνουμε στάχτη στα μάτια." Χρησιμοποίησε όσες εκφράσεις και παροιμίες ήξερε, αλλά το μόνο αποτέλεσμα ήταν να στραπατσάρει την εικόνα του σοβαρού που έχτιζε μέχρι σήμερα με τόσο κόπο.

Είναι πλέον προφανής ο λόγος "πουσαρίσματος" του γραφικού πονηρού παππούλη από το σύνολο του μηντιακού συστήματος. Ο Σύριζα έπρεπε να έχει δεκανίκια.

Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΝΩΣΗ ΝΑΙΜΕΝΑΛΛΑΔΩΝ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator