Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη !

0Ως απλός πολίτης θέλω να ρωτήσω,
Οι εκλεκτοί κύριοι και κυρίες που μαζεύτηκαν πάνω στην Αρχαία, αρμόδιοι και αναρμόδιοι, όλα αυτά τα χρόνια δεν ήξεραν ότι όλες αυτές οι δυστυχισμένες ψυχούλες βρίσκονται σε ένα κτήριο που δεν είναι δικό τους. ΔΕΝ γνώριζαν τους ατελείωτους δικαστικούς αγώνες με τους κληρονόμους του ιδιοκτήτη.
Αντί να ρίχνουν τόσο δάκρυ σπαραγμού μπροστά στις κάμερες, για τα μάτια του κόσμου, παίζοντας θέατρο με τα δυστυχισμένα πλάσματα, Γιατί δεν φρόντισαν ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ να τους φτιάξουν τον δικό τους χώρο ή να αξιοποιήσουν για λογαριασμό τους, τα δεκάδες αναξιοποίητα κρατικά κτήρια που ορισμένα χρησιμοποιούνται για μάζωξη αργόμισθων κηφήνων που απομυζούν το κρατικό κορβανά, προκαλώντας βάναυσα το λαϊκό αίσθημα…

Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator