Αυτός είναι ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού - ΒΙΝΤΕΟ

0



Μία ανάσα από την απόκτηση του Νίκολα Λεάλι βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο 23χρονος τερματοφύλακας της Γιουβέντους έχει έρθει σε συμφωνία με τους Πειραιώτες κι αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στους “ερυθρολεύκους”.
Ο Ιταλός πορτιέρο (1,93) προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπρέσια και από το 2012 ανήκει στην Γιουβέντους. Από τότε δίνεται δανεικός κάθε χρόνο (Βίρτους Λαντσιάνο, Σπέτσια, Τσεζένα, Φροζινόνε), παίρνοντας τα δύο τελευταία χρόνια εμπειρίες από την Σέριε Α.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Ιταλίας, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της γενιάς του.

Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτός είναι ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator