Οι Ντάλτον στην Άγρια Ανατολή

0Μπροστά ο μικρός γκάου μπόϋ Άβερελ που κάποιος του είπε ότι αρκεί να είναι κουμπωμένο το σακάκι και θα σε περνάν για σοβαρό, ό,τι και να φοράς από μέσα: μακό, πόλο, φανέλα με τιράντες - κανένας δεν θα το παρατηρήσει. Πιο πίσω ο άλλος Άβερελ με φούστα - μπλούζα, που κέρδισε σε λαχειοφόρο στο γλέντι του αθλητικού συλλόγου Κάτω Πετρομαγούλας. Αν δεν φορούσε παντελόνι θα τον περνούσαν για Σκωτσέζο. Τρίτος, ο τρίτος Άβερελ που προσπαθεί με κόπο να χαμογελάσει καθώς σκέφτεται πόσα έχασε με την πτώση της στερλίνας. Τέταρτος, ο τέταρτος Άβερελ απαντάει με σπαστά ελληνικά σε κάποιον Κινέζο που τον ρωτάει πότε ξεκίνησε στην Ελλάδα η πολιτιστική επανάσταση κι αν τα μαύρα μπλουζάκια πόλο είναι αυτά που συστήνει ο μεγάλος τιμονιέρης. Οπτασία (γράφεται και: Ωπ! Τασία!) όλοι τους!

Δημοσίευση: Ιουλίου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Ντάλτον στην Άγρια Ανατολή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator