Στον «αέρα» η δίκη Μαντέλη - απεβίωσε ο προεδρεύων εφέτης Αγγελής Τριαντόπουλος

0ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Εμπλοκή και μάλιστα πολύ σοβαρή και στη δίκη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Τάσου Μαντέλη, για την υπόθεση των 450.000 που φέρεται να εισέπραξε από τη Siemens, καθώς απεβίωσε ο εφέτης Αγγελής Τριαντόπουλος, που προήδρευε της διαδικασίας. Ο εφέτης, ένας έντιμος, και σοβαρός δικαστής, πέθανε σε ηλικία μόλις 58 ετών αφού ταλαιπωρούνταν τους τελευταίους μήνες από καρκίνο και είχε υποβληθεί σε θεραπείες.

Η υπόθεση ξεκίνησε να εκδικάζεται τον Νοέμβη του 2013 και ειχε φτάσει στο στάδιο των απολογιών, όμως ειχε διακοπεί λογω της αποχής των δικηγόρων αρχικά και λόγω της ασθένειας εν συνεχεία για τον Σεπτέμβριο. Η απώλεια του Προέδρου δημιουργεί ανυπέρβλητο εμπόδιο στη συνέχιση της δίκης και πρέπει συνεπώς να ξεκινήσει από την αρχή. Ο μη ορισμός αναπληρωτή δικαστή σύμφωνα με πηγές του Εφετείου, οφείλεται στο γεγονός ότι η δίκη είχε μόνο 5 κατηγορούμενους και λίγους μάρτυρες και η εκτίμηση ηταν ότι θα ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα, κάτι όμως που δεν συνέβη.

Εν τω μεταξύ η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου και η Εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου ζήτησαν όλα τα έγγραφα που αφορούν στην υπόθεση της μετάφρασης του βουλεύματος για την κύρια υπόθεση της Siemens με τους 61 κατηγορούμενους που αναβλήθηκε επ' αόριστον. Οι ανώτατοι παράγοντες της δικαιοσύνης θα μελετήσουν τα έγγραφα και θα αποφάσισουν αν θα παρέμβουν ή όχι.
Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στον «αέρα» η δίκη Μαντέλη - απεβίωσε ο προεδρεύων εφέτης Αγγελής Τριαντόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator