Τρία μουσικά καλοκαιρινά ραντεβού σε Κιάτο, Δερβένι και Τρίκαλα Κορινθίας

0



Γράφει: Δημήτρης Μουργελάς

Μπορεί η Κόρινθος και κατ’ επέκταση ο νομός Κορινθίας να μη βρίσκεται στο κέντρο των μουσικών γεγονότων όπως για παράδειγμα η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη όμως και αυτό το καλοκαίρι η ευρύτερη περιοχή έχει να προσφέρει δυνατές συναυλιακές συγκινήσεις. Rock Συνάντηση Κιάτου, Φεστιβάλ Ευρωστίνης Ευ Ζην και Ziria Music Festival αποτελούν πόλο έλξης τόσο για τους ντόπιους όσο και για μουσικόφιλους από όλη τη χώρα.

Rock Συνάντηση Κιάτου
29-31 Ιουλίου
Αποθήκες ΑΣΟ, Κιάτο
Συμμετέχουν: Heritage, Baildsa, Έλευση, Drunk Jackals, Blue Stripe, Νόρμα, The Aqua Barons, Orama, γκastαρbeitερ
Είσοδος Ελεύθερη

Φεστιβάλ Ευρωστίνης Ευ Ζην
17 Αυγούστου
Προαύλιος χώρος Γυμνασίου-Λυκείου, Δερβένι Κορινθίας
Συμμετέχουν: Λεωνίδας Μπαλάφας, Egoera, Salto Mortale, Βιολαούτοι
Είσοδος Ελεύθερη

Ziria Music Festival
25-27 Αυγούστου
Αθλητικό κέντρο «Ζήρειας» Τρίκαλα Κορινθίας
Συμμετέχουν: Monovine, Cyanna Mercury, Xatzifrageta, Puta Volcano, Vodka Juniors και πολλοί ακόμη.
Είσοδος Ελεύθερη

Σε ένα φανταστικό φυσικό περιβάλλον στα 1550 μ.υψόμετρο, ένα μαραθώνιο non stop music festival με φανταστικές μπάντες και παραγωγούς, μια συμμετοχική «σπιτική» υπερπαραγωγή με μοναδικές εναλλακτικές δραστηριότητες, φιλική για όλες τις ηλικίες. Η είσοδος, η κατασκήνωση, οι υποδομές και όλες οι εναλλακτικές δραστηριότητες είναι ελεύθερες για όλους!
Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρία μουσικά καλοκαιρινά ραντεβού σε Κιάτο, Δερβένι και Τρίκαλα Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator