ΒΙΝΤΕΟ σοκ από την Τουρκία – Τανκ περνάει πάνω από διαδηλωτή

0Ένα νέο βίντεο από τη βραδιά της απόπειρας του πραξικοπήματος στην Τουρκία, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ένας διαδηλωτής στην προσπάθεια του να σταματήσει ένα από τα τανκ που είχαν βγει στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, να πέφτει μπροστά του προκειμένου να το κάνει να σταματήσει την πορεία του.

Το τανκ σταμάτησε και ο άνδρας για καλή του τύχη δεν τραυματίστηκε.

Στη συνέχεια, ο διαδηλωτής, επιχειρεί να κάνει το ίδιο και με το επόμενο τανκ που περνούσε στο δρόμο, ωστόσο δεν ήταν τόσο τυχερός και τραυματίστηκε.

Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ σοκ από την Τουρκία – Τανκ περνάει πάνω από διαδηλωτή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator