ΑΔΩΝΙΣ: «Θέλουν απλή αναλογική για να γλιτώσουν το Ειδικό Δικαστήριο»

0



Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η κυβέρνηση επιθυμεί εκπροσώπηση με απλή αναλογική ώστε η επόμενη Βουλή να μην μπορεί να κάνει εξεταστική επιτροπή για τα όσα συνέβησαν το πρώτο εξάμηνο του 2015. «Με απλή αναλογική θα χρειάζεται και δεύτερο κόμμα.

Αλλάζουν τους όρους του παιχνιδιού και παρότι καταλαβαίνουν ότι θα οδηγήσουν τη χώρα στο χάος, δεν τους ενδιαφέρει γιατί θέλουν να γλιτώσουν το Ειδικό Δικαστήριο.

Έχει να κάνει με την προσωπική τους επιβίωση» είπε. Όπως δήλωσε οι αποκαλύψεις Γκαλμπρέιθ συνιστούν πραξικόπημα.
Σε ό,τι αφορά τις αναφορές Μεϊμαράκη ότι «η κυβέρνηση έπρεπε να έχει Σχέδιο Β», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε ότι η κυβέρνηση «μεθόδευσε επί σκοπώ τα πράγματα, όχι ότι είχε Σχέδιο Β». Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, σημείωσε, έχει ελευθερία λόγου.
Δημοσίευση: Ιουλίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΔΩΝΙΣ: «Θέλουν απλή αναλογική για να γλιτώσουν το Ειδικό Δικαστήριο»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator