Δημήτρης Μπίτζιος: «Διακονιάρηδες... βγάλτε τα λεφτά για να γίνουν έργα στα χωριά που έχουν ερημώσει...» !!!

0



Φίλοι μου ακούω εδώ και δυο χρόνια ότι ο Δήμος μας έχει λεφτά(για συλλόγους,για καρναβάλια,πανηγύρια κλπ),για τους προέδρους όμως στην τσέπη τους έχουν καβούρια.Ο Δήμος Τενεας πριν γίνει ο Καλλικρατικός Δήμος είχε δυο γκρέιντερ,ένα φορτηγό,ένα Ραμ....και το τζιπάκι του δημάρχου.Εκτος από το τζιπάκι που είναι σε άριστη κατάσταση το οποίο περιμένω μέχρι 5 Αυγούστου να μου το φέρει στο δημαρχείο μας,όλα τα παραπάνω είναι χαλασμένα,εκτός από το φορτηγό που μπορεί να το έχουν πουλήσει για παλιοσίδερα. ΡΕ ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ βγάλτε τα λεφτά που λέτε ότι έχετε για να μπορέσουν να γίνουν έργα στα χωριά που έχουν ερημώσει(από άποψη έργων και καθημερινότητας) και αφήστε τους χρωματισμούς σχετικά με το ποιος ψήφισε Πνευματικό και το ποιος ψήφισε Νανοπουλο και συνεργαστείτε με τους προέδρους. 
Υ.Γ.1 Προχώρησα σε αυτήν την ανακοίνωση για το λόγο ότι πριν έναν χρόνο ήρθαν και μας πήραν το Ραμ από τον δήμο Τενεας ολοκαίνουργιο,το οποίο για μια ζημιά μιας βαλβίδας 250 ευρώ,το έχουν άχρηστεψει τελείως. 
Υ.Γ.2 εδώ και τρεις εβδομάδες έχουμε πάει για σέρβις το αγροτικό του Δημου το οποίο εξυπηρετεί 8 χωριά και ακόμα αναμένουμε την έγκριση για να φτιαχτεί....ακόμα φτιάχνεται. 
Υ.Γ.3 ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ξεκαβουριαστε..

Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημήτρης Μπίτζιος: «Διακονιάρηδες... βγάλτε τα λεφτά για να γίνουν έργα στα χωριά που έχουν ερημώσει...» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator