ΦΩΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ: Κουρέψτε μου τα δάνεια ή κλείνω την «Πήγασος»

0Εαν ο Τσίπρας κουρέψει τα δάνεια του ενός θα αναγκασθεί να κουρέψει και των υπολοίπων μηντιαρχών

Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε η Εφημερίδα των Συντακτών που αφορά την απειλή του Φώτη Μπόμπολα ότι θα προχωρήσει στο κλείσιμο της«Πήγασος». Το είπε ξεκάθαρα στους τραπεζίτες, χωρίς υπεκφυγές. «Τίμια» πράγματα, «καθαρές» πράξεις, έτσι; Είχε συνάντηση με τις τράπεζες χθες και σήμερα το πρωί ο Φώτης Μπόμπολας προκειμένου να βρουν λύση, αν βρουν, για τις δανειακές συμβάσεις της εταιρίας του «Πήγασος».

Τους ζήτησε ευθέως να του διαγράψουν ένα μεγάλο μέρος από το χρέος του, αλλιώς θα αναγκαστεί να βάλει άμεσα λουκέτο στην εκδοτική εταιρία του (Εθνος, Ημερησία, Goal κ.ά.). Η απάντηση ήταν αρνητική από τις τράπεζες, προειδοποιώντας τον όμως πως αν προχωρήσει στην… απειλή του, θα υπάρχουν επιπτώσεις και για τις υπόλοιπεςεταιρίες του.

Εάν οι Τράπεζες-με την έγκριση του Τσίπρα- κουρέψουν τα δάνεια του Μπόμπολα, τότε θα πρέπει να κουρέψουν και τα δάνεια της πιο μικρής οικογενειακής επιχείρησης αλλά και τα στεγαστικά. Επίσης εάν οι Τράπεζες κουρέψουν τα δάνεια του Μπόμπολα θα πρέπει να κουρέψουν και τα δάνεια των υπολοίπων μηντιαρχών και αυτό θα το χρεωθεί η κυβέρνηση. Οπως και την αιώνια αναβολή της δίκης της Siemens.

Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΦΩΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ: Κουρέψτε μου τα δάνεια ή κλείνω την «Πήγασος»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator