ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙ - ΧΕΛΥΔΟΡΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ

0Η κατασκευή πεζογέφυρας, η οποία θα συνδέει το Χελυδόρι με το Δερβένι, καθώς και δρόμου που θα επιτρέπει την πρόσβαση των παραγωγών στα κτήματά τους στον Αγ. Φανούριο Λυκοποριάς, αποτελούν δύο σημαντικά αιτήματα των κατοίκων των παραπάνω Τοπικών Κοινοτήτων της Δυτικής Κορινθίας.

Γι’ αυτό το λόγο με πρωτοβουλία του Βουλευτή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, κου Γιώργου Ψυχογιού, σε συνεννόηση με τους άλλους δύο συναδέλφους του Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω κινήσεις:

1) Κλήθηκε ο Υπεύθυνος της ΕΥΔΕ Κατασκευής Έργων με Σύμβαση Παραχώρησης Πελοποννήσου και Βορείου Ελλάδος του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων, κο Δημόπουλο, παρουσία κατοίκων, εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και των παρατάξεων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ο οποίος έκανε αυτοψία και κατέγραψε τηνσπουδαιότητα των δύο αυτών έργων για τις τοπικές κοινωνίες.

2) Απεστάλη Σημείωμα προς την ΕΥΔΕ - με κοινοποίηση στο αρμόδιο Υπουργείο - σχετικά με το υπ. αρίθμ. 1175/29.01.2016 αίτημα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για παραχώρηση χώρου στην περιοχή «Αγίου Φανουρίου» Λυκοποριάς.

3) Κατατέθηκε ακολούθως η υπ’ αρίθμ. 2456/24.06.2016 Αναφορά προς τον Υπουργό Μεταφορών και Δικτύων, κο Σπίρτζη, γνωστοποιώντας το αίτημα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για κατασκευή της πεζογέφυρας στο Δερβένι και ζητώντας την υλοποίησή του.

4) Πραγματοποιήθηκε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων, κο Δέδε, τονίζοντάς του τη σημασία των δύο έργων για την περιοχή και την ανάγκη να ενταχθούν στην τελική συμφωνία με τις κατασκευαστικές εταιρείες.
Δημοσίευση: Ιουλίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙ - ΧΕΛΥΔΟΡΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator