ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο Ενας Χειρότερος από τον Αλλον

0Και ο Παπαγγελόπουλος βραβεία για την πάταξη της διαφθοράς!

Τσίπρας-Μητσοτάκης. O ένας χειρότερος από τον άλλον. Σαν κοράκια σε στημένο αγώνα. Τροχνόμοι της διαπλοκής. Και ο κύριος Παπαγγελόπουλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης να απονέμει βραβεία για την πάταξη της διαφθοράς στην Κολομβία των Βαλκανίων. Οχι, η μεταπολίτευση δεν τελείωσε. Παιδιά της νοσηρής, διεφθαρμένης μεταπολίτευσης είναι ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Στα πρόσωπά τους το νοσηρό σύστημα της μεταπολίτευσης αναζητεί τους διασώστες του. Κι αυτοί (όπως και τα στελέχη τους) πρόθυμα και απλόχερα προσφέρουν τις υπηρεσίες του.

Ο Τσίπρας καμώνεται πως πολεμά την διαπλοκή ενώ χτίζει (ή προσπαθεί τουλάχιστο) την δική του. Τους δικούς του ολιγάρχες και βαρόνους. Τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Μητσοτάκης διαπλέκονται ξεδιάντροπα, ξετσίπωτα, δίχως να υπολογίζουν τις συνέπειες για την χώρα τους. Δεν τους ενδιαφέρει.

Κι ο Παπαγγελόπουλος να μοιράζει βραβεία για την πάταξη της διαφθοράς στην Κολομβία των Βαλκανίων. Οι άνθρωποι ζουν τον μύθο τους και θεωρούν υποχρέωσή τους να μάς κοροιδέψουν μπροστά στα μάτια μας. Ετσι κι αλλιώς ο λαός φτωχοποιημένος και απογοητευμένος απλά παρακολουθεί την σύζυγο του Ερντογάν να αγοράζει πανάκριβο τσάι. Τουλάχιστο εκεί στη Τουρκία βρέθηκαν πολίτες που σηκώθηκαν από τον καναπέ και στάθηκαν γυμνοί μπροστά στα τανκς. Εδώ αφημένοι και άβουλοι παρακολουθούμε τον Παπαγγελόπουλο να μοιράζει βραβεία για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Εντελώς τυχαία τα βραβεία κατά της Διαφθοράς έρχονται μετά τις καταγγελίες του Βγενόπουλου για  μερακλήδικες βιβλιοθήκες που του ζητούσε η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και τους διαλόγους Μαρινάκη-Καραμήτσου για βιβλία. Ολοι τόχουν ρίξει στο διάβασμα σ΄αυτή εδώ τη χώρα.

Γι΄αυτό σας λέμε πάμε να φύγουμε από δω…Στην Κολομβία των Βαλκανίων δεν έχει πια ζωή…

Ι.R
Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο Ενας Χειρότερος από τον Αλλον"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator