Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου

0


Πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτουν τον ρόλο της Γερμανίας στην καταστροφή της Ευρώπης
Γράφει ο Στέφανος Μυτιληναίος
Και όπως έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, οι νικητές δύο παγκόσμιων πολέμων δεν θα ανέχονταν να τους κάνει κουμάντο το Βερολίνο.
Οι πραγματικοί νικητές, όχι τα γαλλάκια, που ειδικά στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο κατάφεραν και παραδόθηκαν τρεις φορές (sic) στους Γερμανούς.

Για ποια Ευρωπαϊκή Ένωση μιλάτε;
Για το Τρίτο Ράιχ;
Και που είστε ακόμα…

Η Πολωνία ευνοείται από τις ΗΠΑ ως νέα "ατμομηχανή" της Ευρώπης και θα συμπαρασύρει και τις ανατολικές χώρες.
Ο Νότος, μετά από 7 χρόνια ύφεσης, τι θα κάνει από εδώ και πέρα;
Θα συνεχίσει να δυστυχεί για την ευημερία της Γερμανίας;

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Ο κόσμος που ξέρατε τέλειωσε. Τα μεγάλα έθνη, οι αυτοκρατορίες, δεν εκβιάζονται.
Αναλύετε τον κόσμο μέσα από τα "μάτια" του ελλαδίτη ραγιά, του φοβισμένου και του προσκυνημένου και νομίζετε πως όλα τα έθνη σκέφτονται σαν εσάς!

Η Ευρώπη είχε μόνο έναν δρόμο, της Ευρώπης των λαών.
Αυτή η Ευρώπη δεν υπάρχει.
Την κατέστρεψαν οι γερμανικές ερπύστριες της λιτότητας και των ανοιχτών συνόρων της εισαγωγής φτηνών εργατικών χεριών (πρόσφυγες) για τις φάμπρικες των Γερμανών βιομηχάνων.
Σιγά μην καθόταν η Αυτοκρατορία, που το στέμμα της βασίλισσάς της "σκεπάζει" τον Καναδά και την Αυστραλία, "ενώνει" μια Κοινοπολιτεία στην οποία "ο Ήλιος δεν δύει ποτέ", να δέχεται εντολές από τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε.

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου!

Εάν θέλετε να σωθεί η Ευρώπη υπάρχει μόνο ένας δρόμος: Η Γερμανία πρέπει να ηττηθεί!
Αλλιώς; Αλλιώς τα τύμπανα του πολέμου ήδη ηχούν...
Γιατί να ξέρετε, σε αυτά τα αδιέξοδα πάντα τη λύση δίνει ο πόλεμος.

Όσο για την Ελλάδα…
Όσοι έπεσαν από τα σύννεφα λόγω Brexit δεν διαβάζουν το Ινστιτούτο Stratfor, τη "φωνή" της CIA, το οποίο πριν ενάμιση χρόνο μάς έχει πει τι έρχεται, έχει "προβλέψει" το μέλλον.
Και να σημειώσω κάτι σημαντικό. "Δυτικός" άνθρωπος δεν είναι όποιος γλείφει τους Γερμανούς και τα αλκοολικά τσιράκια τους στις Βρυξέλλες.
Θα "συμβούλευα" τους σοβαρούς που βλέπουν την Ελλάδα ως μια χώρα της Δύσης να είναι "εγκρατείς" στον "θρήνο" τους για το Brexit.
Για τα λιγούρια και τους λαϊκιστές των "μένουμε Ευρώπη" δεν έχω καμία συμβουλή, διότι ως γνωστά ερπετά απλώς θα αλλάξουν σύντομα πρεσβεία που γλείφουν.

Υ.Γ.: Η Ελλάς είναι ναυτικό έθνος και ως τέτοιο συμμαχεί μόνο με τα ναυτικά έθνη. Το έκανε σε δύο Παγκοσμίους Πολέμους και δεν το έκανε τυχαία.

Πηγή Facebook
Δημοσίευση: Ιουλίου 11, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator