Ενοικιαστές και τζαμπατζήδες του μνημονίου

0



Σχεδόν ομόφωνα ψήφισαν το κείμενο των θέσεων στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα η προεδρική πλειοψηφία ενσωμάτωσε στην απόφαση την τροπολογία της λεγόμενης ομάδας των «53» ότι δεν είναι ιδιοκτησία της κυβέρνησης το πρόγραμμα που εφαρμόζουν!

Σ’ αυτή την τροπολογία που ψήφισε και ο Τσίπρας αναφέρεται συγκεκριμένα: «Ασφαλώς, όμως, η συμφωνία, το μνημόνιο, δεν είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε είναι ιδιοκτησία της αριστεράς, όπως δημόσια ζητούν εκπρόσωποι των "δανειστών", σε μια προσπάθεια τους να ξαναγράψουν την ιστορία της σκληρής διαπραγμάτευσης και του αγώνα που δώσαμε και να σβήσουν το ίχνος του δικού τους αδίστακτου εκβιασμού. Το δικό μας πρόγραμμα, έτσι όπως έχει διατυπωθεί από τις συλλογικές μας αποφάσεις, είναι ανταγωνιστικό προ τις μνημονιακές δεσμεύσεις επιχειρώντας να τις αποδυναμώσει και να θέσει τις βάσεις υπέρβασης του ασφυκτικού νεοφιλελεύθερου πλαισίου».

Καλά και ως κυβέρνηση τι ακριβώς κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Εφαρμόζει ή όχι μνημόνιο και μάλιστα βαρύ με αυξήσεις φόρων και μειώσεις πάσης φύσεως εισοδημάτων (μισθών, συντάξεων κλπ);

Τι αισχρό παιχνιδάκι λέξεων είναι αυτό; Τι ακριβώς σημαίνει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανταγωνιστικό στο μνημόνιο; Έχει κάποια σημασία τι πιστεύουν και τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή οι υπουργοί; Ή το θέμα είναι ποια πολιτική εφαρμόζουν;

Δηλαδή τι ακριβώς μας λένε όλοι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες; Ότι έχουν νοικιάσει το Μαξίμου, αρνούνται να πληρώσουν νοίκι και ταυτόχρονα διεκδικούν να περάσει στην ιδιοκτησία τους το Μαξίμου στο πλαίσιο της χρησικτησίας χωρίς όμως να αναλάβουν και τα χρέη του! Ο αμοραλισμός της εξουσίας σε όλο του το μεγαλείο.
Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ενοικιαστές και τζαμπατζήδες του μνημονίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator