Από μέρα σε μέρα ο Λεβέντης στην κυβέρνηση!

0Τα έχουν βρει σε όλα και ο αρχηγός της Ενωσης Κεντρώων τρέμει του βουλευτές του

Από μέρα σε μέρα αναμένεται ο πρωθυπουργός να ανακοινώσει επίσημα την είσοδο της Ενωσης Κεντρώων στο κυβερνητικό σχήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες Λεβέντης-Τσίπρας έχουν δώσει ήδη τα χέρια για την συνεργασία έκπληξη εάν σκεφθεί κανείς ότι το πελατειακό κράτος που επικρίνει ο Λεβέντης ζει και βασιλεύει.

Το πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει ο αρχηγός της Ενωσης Κεντρώων είναι με τους βουλευτές του οι οποίοι σε καμμία περίπτωση δεν θέλουν αυτή την συνεργασία γιατί διαβλέπουν ότι εάν συγκυβερνήσουν με τον Τσίπρα δεν θα βρουν ούτε τη ψήφο στις ερχόμενες εκλογές.

Η Ενωση Κεντρώων πάντως μαζί με τους ΑΝΕΛ δεν δέχονται να γίνει Εξεταστική για την Οικονομία σύμφωνα με τις τοποθετήσεις τους στη Βουλή.

Και να μεν το κόμμα του Καμμένου συγκυβερνά ήδη, ενώ ο Λεβέντης ετοιμάζεται κι αυτός να βάλει πλάτη για το γιο του φίλου του…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από μέρα σε μέρα ο Λεβέντης στην κυβέρνηση!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator