Γιάννης Τσάκωνας: «Παραδοχή Επερχόμενης Ήττας»

0


Σήμερα, ένα χρόνο μετά την εφαρμογή του ελέγχου κεφαλαίων (capital controls), η κυβέρνηση με πρωτεργάτη τον πλέον επικίνδυνο από κάθε άποψη Πρωθυπουργό συνεχίζει την καταστροφική πολιτική και την φορολογική λαίλαπα. Οι πρώτες μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις είναι πραγματικότητα. Η συνέχεια προοιωνίζεται δυσάρεστη. Η πληρωμή του φόρου εισοδήματος και του ΕΝΦΙΑ ξεκινά με την καταβολή μεγάλων ποσών για όλους τους Έλληνες. Στις αρχές του Σεπτέμβρη ξεκινά η νέα αξιολόγηση με τους (θεσμούς) που θέτει ως σημαντικό στόχο την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων με την σημερινή τους μορφή. Σίγουρα χρειάζονται αλλαγές στις σημερινές εργασιακές στρεβλώσεις, όχι όμως με κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Παρά ταύτα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει ως κύριο μέλημα την αλλαγή του εκλογικού νόμου με εφαρμογή της απλής αναλογικής. Με τόσα ανοικτά μέτωπα που αφορούν την ζωή όλων μας, η κυβέρνηση προλαβαίνει να καταθέσει νέον εκλογικό νόμο, παραδεχόμενη προφανώς την επερχόμενη ήττα της; Κύριε Πρωθυπουργέ η αλλαγή του εκλογικού νόμου εν μέσω καλοκαιριού σε τι πραγματικά αποσκοπεί; Σίγουρα στόχος δεν είναι η καλυτέρευση των εκλογικών διαδικασιών και εκσυγχρονισμού του εκλογικού συστήματος αλλά η μείωση της κυβερνητικής δύναμης της επόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η επερχόμενη ήττα σας κύριε Τσίπρα θα είναι εκκωφαντική και δυστυχώς παλαιοκομματικά τερτίπια αλλαγής εκλογικού νόμου αποδεικνύουν τον πανικό σας. Παραδεχτείτε την αποτυχία σας και αποχωρήστε αξιοπρεπώς. Μην βουλιάζετε άλλο την χώρα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Γιάννης Τσάκωνας
Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιάννης Τσάκωνας: «Παραδοχή Επερχόμενης Ήττας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator