ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μια βραδιά "ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΣΤΕΡΩΝ" της Παγκόσμιας σκηνής της τζάζ

0"and (all) the Credit goes to : " ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων. Το ξέρω οτι δεν θέλουν να ακούνε πολλά - πολλά όμως, ζητώ συγνώμη προκαταβολικά . Δεν μπορώ να μην μιλήσω για μια απίστευτη βραδιά, μια βραδιά με συγκινήσεις, μια βραδιά "ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΣΤΕΡΩΝ" της Παγκόσμιας σκηνής της τζάζ. Οι μοναδικοί Παντελής Μπενετάτος (p) , Περικλής Τριβόλης (b) αλλά και τα δικά μας παιδιά , οι φίλοι μας , ο Βασίλης Χενόπουλος (AltoSax) και Δημήτρης Καραγιάννης (t.Sax) , κυριολεκτικά πήραν το ακροατήριο του αίθριου της Αγοράς και το στροβίλισαν στη νύχτα, σε ένα σπιράλ αιώρησης στ` αστέρια... "ΚΕΠΑΠ , keep walking"

Σωκράτης Λελέκος
Δημοσίευση: Ιουλίου 29, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μια βραδιά "ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΣΤΕΡΩΝ" της Παγκόσμιας σκηνής της τζάζ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator