Ένα βίντεο για τις φόλες που συγκλονίζει

0Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό δηλητηρίασης του Πλούτο, φίλοι του σωματείου βλέποντας το βίντεο με τον Πλούτο να παλεύει για την ζωή του, αποφάσισαν να δράσουν δημοσιοποιώντας το πρόβλημα. Οι εθελοντές δραστηριοποιήθηκαν αμέσως και δημιούργησαν ένα σποτάκι με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και τους πολίτες, ώστε να αλλάξουν στάσεις ζωής προς τα ζώα, για να βελτιωθεί η αντιμετώπιση παρόμοιων απαράδεκτων καταστάσεων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης, Αττικής για την ηχογράφηση, τον Κωνσταντίνο Καψαλά και την εταιρία Cinegraph www.cinegraph.gr για το μοντάζ καθώς και την Αγγελική Παναγιωτοπούλου για τα κείμενα την εκφώνηση και την επιμέλεια του project.

Να τονίσουμε ότι η δημιουργία του σποτ έγινε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και η οποιαδήποτε μετάδοση του από τα ΜΜΕ δεν επιφέρει καμία οικονομική επιβάρυνση στο σωματείο μας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους «Ράδιο Αρβύλα» που ενστερνίστηκαν αμέσως την προσπάθειά μας και την προέβαλαν με ιδιαίτερη ευαισθησία στην εκπομπή τους, καθώς και όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς που μεταδίνουν καθημερινά το μήνυμά μας.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το κτηνιατρικό κέντρο Πιερίας για την παραχώρηση των videos, τους κηδεμόνες του Πλούτο που έδωσαν την έγκριση τους για την χρήση των videos καθώς και τον ίδιο τον Πλούτο που πάλεψε και βγήκε νικητής.

Θα θέλαμε επίσης να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Δίου-Ολύμπου που βρίσκεται δίπλα στα αδέσποτα και εφαρμόζει πρόγραμμα στείρωσης και περίθαλψης των αδέσποτων καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου που εκτός από τον απαράμιλλο επαγγελματισμό των αστυνομικών του, στέκεται αρωγός στον αγώνα μας με υπερβάλλοντα ζήλο.Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου-Ολύμπου "ο Περίτας"
Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένα βίντεο για τις φόλες που συγκλονίζει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator