Οι φίλοι μας τα ζώα...

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Κι όχι ο,τιδήποτε ζώα: σκουλήκια.
Απ' αυτά τα σιχαμερά με τη γλίτσα επάνω, τα πρασινοκαφέ, που όλο κουνιούνται και κουλουριάζονται, και που σιχαίνεσαι και να τα πατήσεις.
Άσε που βρωμάνε.

Επειδή έχουμε καιρό ν' ασχοληθούμε, κι επειδή μέσα στην δίνη της επικαιρότητας, των προβλημάτων, και του γενικού χαμού, εστιάζουμε μόνο στους πολιτικούς ως μείζονες προδότες, καλό είναι να υπολογίζουμε επίσης ως μείζονες προδότες και όλες εκείνες τις αιματοβαμμένες φωνές και πένες που στηρίζουν αυτούς τους πολιτικούς, όχι γιατί τους αγαπάνε, αλλά για να κονομήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα.

Όλους εκείνους τους παλιάνθρωπους που μόνο και μόνο για το χρήμα υποστήριξαν και υποστηρίζουν, μνημόνια, μέτρα, αύξηση φόρων, κόψιμο μισθών και συντάξεων, μενουμευρώπηδες, διευθυντήρια των Βρυξελών, και ό,τι άλλο προκάλεσε και προκαλεί την καταστροφή της χώρας και της κοινωνίας, βάφοντας έτσι τα χέρια τους με το αίμα μας, το αίμα των ελλήνων πολιτών, ανενδοίαστα, με επαγγελματική ψυχρότητα και αποφασιστικότητα πληρωμένου δολοφόνου.

Άνθρωποι-σκουλήκια υπεράνω ιδεολογιών και κυβερνήσεων, αρκεί να κονομάνε.
Αρκεί να επαναλαμβάνουν νύχτα-μέρα το πληρωμένο με αίμα του λαού ψέμα τους, την ολέθρια και σιχαμερή προπαγάνδα τους υπέρ των νεοναζί κατακτητών και να βυσσοδομουν και να σκυλεύουν οποιονδήποτε προσπαθήσει να απαλλάξει την χώρα απ' το ψεύτικο και κατασκευασμένο άγος.

Ανθρώπινα σκουλήκια κατάλληλα μόνο για πάτημα.
Καλό είναι να τα θυμόμαστε συνέχεια.
Οι ευθύνες τους για την εξαθλίωση του λαού είναι πολύ πάνω απ' το μισό.
Αν δεν υπήρχαν αυτα τα σκουλήκια να εκτελούν συμβόλαια θανάτου της κοινωνίας με την συνεχή πλύση εγκεφάλου, με απροκάλυπτα ψέματα (όσο πιό τεράστια και οφθαλμοφανή τόσο πιό κατάλληλα για την προπαγάνδα τους), με εκβιασμούς και εκφοβισμούς της γνώμης των πολιτών, όλα θα ήταν σήμερα διαφορετικά.

Κάθε φορά που βρίζουμε και καταριόμαστε έναν προδότη πολιτικό να σκεφτόμαστε πως πίσω απ' αυτόν βρίσκονται πέντε τέτοια ανθρώπινα σκουλήκια, να τον στηρίζουν και να τον προστατεύουν.

Η ανοχή μας πρέπει κάποτε να τελειώσει.
Να μην υπάρξει ποτέ ασυλία ούτε για τους προδότες, ούτε για τα σκουλήκια που τους συντηρούν!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι φίλοι μας τα ζώα..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator