Καρακατσουλιό Ε.Π.Ε...

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Καλά ρε λεβέντες ψηφοφόροι, θα μάθουμε καμιά φορά να ψηφίζουμε;
Τί είναι αυτά τα καρακατσουλιά που στέλνουμε στην Βουλή απ' τις εκλογικές μας περιφέρειες;

Τί είναι αυτή η ξυλόκοτα ρε @αμώ το στανιό μας, αυτή με το ξανθοξεπλυμένο μαλλί, αυτή που πέρασε από δεκαπέντε κόμματα και ψήφισε όλα τα μνημόνια.
Τόση αξία έχει πιά η αποτυχημένη λαϊκογκόμενα που πρέπει κάθε φορά να βρίσκεται στο
κοινοβούλιο;
Απασχολεί, δηλαδή της πληρώνει ο ελληνικός λαός, δεκατέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων 5 αστυνομικοί;

Υφυπουργός Βιομηχανίας η άσχετη;
Τί ξέρει να κάνει εκτός απ' αυτό που όλοι ξέρουμε, και τί σκ@τά έχει προσφέρει ως τώρα στον ελληνικό λαό;
Σαν τί μπορεί να αξίζει αυτό το πράμα;
Πέρα απ' το ότι γεννήθηκε άνθρωπος (λέμε τώρα) και συμπεριλαμβάνεται στον χάρτη με τα ανθρώπινα δικαιώματα της UNESCO, δεν θα την παίρνανε ούτε για τραβεστί στη Συγγρού.

Αμ, η άλλη; Η "αριστερή". Η πονηρόβλαχα;
Η κουτοπονηριά και ο λαϊκισμός σε πρώτη ζήτηση (αυτός είναι ο πραγματικός λαϊκισμός, και όχι αυτός για τον οποίο κατηγορούν τους αντιμνημονιακούς και τους ευρωσκεπτικιστές):
Αφού πρώτα ψήφισε το νομοσχέδιο με τις μειώσεις στις συντάξεις και την κατάργηση του ΕΚΑΣ, στέλνει τώρα ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό και ζητάει άλλα "ισοδύναμα" για να μην εφαρμοστεί αυτό που ψήφισε!
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!  Μάλιστα.
Για να δημοσιοποιηθεί και να δούνε όλοι πόσο "κόβεται" για τον λαό!
Κουτοπονηριές και ξεράσματα του αισχίστου είδους.
Και αν τέλος πάντων η ίδια θεωρεί σωστό τώρα στα γεράματα να ξεφτιλίσει μιά πετυχημένη και αξιόλογη καριέρα στον χώρο του θεάτρου και της τέχνης, είναι δικαίωμά της.
Εμείς, σαν ψηφοφόροι, πώς συμπεράναμε δηλαδή πως επειδή υπήρξε μία καλή επαγγελματίας και ηθοποιός, θα μορούσε να είναι και μία έντιμη πολιτικός;
Μπορεί να καταψήφισε το 2ο μνημόνιο και να διαγράφηκε τότε από το ΠαΣοΚ, ψήφισε όμως το 3ο με τα τσαρούχια και το κυριότερο: αυτή της η προϋπηρεσία στο ΠαΣοΚ δεν μας πονήρεψε καθόλου;
Τί σκ@τά ηθική βάση μπορεί να έχει άνθρωπος ο οποίος σύμπλευσε με τον βόθρο του ΠαΣοΚ;
Πόση αλήθεια και πόση ειλικρίνεια μπορεί να σέρνει πάνω του;

Δεκάδες τέτοια καρακατσουλιά έχουμε στείλει στην Βουλή.
Γεμάτο το κοινοβούλιο από κομπλεξικές, υστερικές, κακογ@μημένες ή παντελώς αγ@μητες γυναίκες, αποτυχημένες γκόμενες, τεκνατζούδες, ψηλομύτες δευτεράτζες, σουρλουλούδες καριέρας, μερικές παραμορφωμένες απ' την πολλή  "μόρφωση", και τυφλωμένες απ' την πολλή "αριστεροσύνη" κι άλλες ημιαγράμματες και αστοιχείωτες, με μόνο όπλο τους το γυναικείο φύλο, το οποίο κραδαίνουν ως όπλο, λες και το φύλο τους τις καθιστά ΑμΕα και απαιτούν ειδική μεταχείριση και ποσοστώσεις.
Αδικούν οι ίδιες το υπέροχο και υπέρτερο σε πολλούς τομείς φύλο τους και ξεφτιλίζουν κάθε έννοια πραγματικής ισότητας και χειραφέτησης.

Αδικούμε κι εμείς τους εαυτούς μας και την χώρα μας, στέλνοντας τέτοια καρακατσουλιά στην Βουλή!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον" 
Δημοσίευση: Ιουλίου 11, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καρακατσουλιό Ε.Π.Ε..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator