ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρέμβαση "βόμβα" από Πνευματικό για το κτίριο της ντροπής

0"Είναι αλήθεια ότι αυτό το κτίριο στην γωνία Αδειμάντου και Αποστόλου Παύλου είναι ντροπή για την πόλη της Κορίνθου. Η απόλυτη εγκατάλειψη του είναι καταστροφική. Πριν 4 χρόνια επίσημα ο δήμος ζήτησε απο το Νοσοκομείο την παραχώρηση του οικήματος. Προφανώς ήθελαν να το "αξιοποιήσουν" και δεν μας το έδωσαν."
Ο δήμαρχος της; Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι Κορίνθιοι πολίτες απο το δημοσιεύμα του Street Life, έκανε σήμερα το πρωί μία πολύ σημαντική παρέμβαση για το μέλλον του κτιρίου.
Και συνέχισε ο δήμαρχος:
"Εμείς θα ζητήσουμε και πάλι άμεσα απο το Νοσοκομείο Κορίνθου, είτε να μας παραχωρήσει για πολλά χρονια το κτίριο είτε να το αγοράσουμε. Η πρόθεση μας είναι να φτιάξουμε στο κέντρο της Κορίνθου ένα δημοτικό στολίδι. Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα παιδικό σταθμό πρότυπο που θα τον απολάμβανε η πόλη και ιδιαίτερα τα παιδιά. Αυτή την φορά και με δεδομένη την κατάσταση του κτιρίου ελπίζουμε η νέα διοίκηση του Νοσοκομείου να κάνει το αυτονόητο και να σταματήσει αυτό το όμορφο κτίριο να είναι προσβλητικό για την Κόρινθο και εστία μόλυνσης".
Ασφαλώς η παρέμβαση του δημάρχου διαμορφώνει μία νέα προοπτική για το οίκημα-δωρεά που πρσσβάλει και την μνήμη των δωρητών.
Για την ανακατασκευή του κτιρίου θα χρειαστούν περισσότερα απο 150.000 ευρώ αλλά θα γίνει ένα υπέροχο κτίριο που θα επαναφέρει στην μνήμη όλων την όμορφη αισθητική της Κορίνθου που χάθηκε κάτω απο τις πολυκατοικίες.
Ελπίζουμε η νέα διοικήτρια του νοσοκομείου να κάνει τα εντελώς αυτονόητα, απο την στιγμή μάλιστα που το νοσοκομείο δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό για τα επόμενα χρόνια.!
Θα παρακολουθούμε πολύ στενά το θέμα αυτό.

Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρέμβαση "βόμβα" από Πνευματικό για το κτίριο της ντροπής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator