Διάγγελμα Τσίπρα και προσφυγή στις κάλπες!

0



-Τώρα θα έχουμε την μικρότερη φθορά και η ΝΔ δεν θα καταφέρει να πετύχει αυτοδυναμία...

To ενδεχόμενο να εξαγγείλει αιφνιδιαστικό διάγγελμα στο λαό  και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές πριν ενσκήψουν οι βίαιοι φόροι τύπου ΕΝΦΙΑ και πριν ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για τα Εργασιακά εξετάζει ο Αλέξης Τσίπρας μετά από εισήγηση συμβούλων του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εκείνοι που εισηγούνται στον πρωθυπουργό της εκλογές-εξπρές διαθέτουν ένα καταλυτικό επιχείρημα: Mόνο έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί την μικρότερη φθορά. Εάν δηλαδή η απόδραση από την εξουσία γίνει με εκλογές στο πρώτο 15θήμερο του Σεπτεμβρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενώ αρχικά ήταν πολύ αρνητικός σ΄αυτό το σενάριο με δεύτερες σκέψεις άρχισε να το καλοβλέπει. Ειδικά από την στιγμή που δεν κατάφερε να περάσει την απλή αναλογική με 200 ψήφους ώστε να ισχύσει από τις αμέσως επόμενες εκλογές.

-Τώρα θα έχουμε την μικρότερη φθορά και η ΝΔ δεν θα καταφέρει να πετύχει αυτοδυναμία…Από την Ανοιξη του 2017 η κατάρρευσή μας θα είναι απόλυτη…Θα επιστρέψουμε σε ποσοστά κάτω του 10%. Τώρα είναι η στιγμή κε Πρόεδρε…

Αυτό είναι το επιχείρημα των συμβούλων του…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διάγγελμα Τσίπρα και προσφυγή στις κάλπες!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator