Προς τους τοπικούς και γενικώς αρχόντους: Τους Κούρους θα πάμε να τους θαυμάσουμε μια μέρα που εσείς θα έχετε εξαφανιστεί

0Οι Κούροι και άλλες εξαιρετικές δημιουργίες καλλιτεχνών του παρελθόντος, είναι σ αυτή τη γη 2000 χρόνια και μπορεί να είναι για άλλα τόσα. Εσείς, ουδεμία σχέση έχετε με αυτούς και με τους ανθρώπους που τους φτιάξανε και ούτε και θα αποκτήσετε ποτέ. Και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν έχετε καμία δυνατότητα να εκτιμήσετε το ωραίο. Δεν μπορείτε, γιατί ασχολείστε συνέχεια με τον εαυτό σας μπας και αποκτήσετε υπόσταση. Γιατί την ώρα που τους στήσαμε για να τους δείξουμε και να θαυμάσουμε την ομορφιά και τη διαχρόνικότητα τους, αυτή ακριβώς την ώρα διαλέξατε για να ξεφτιλιστείτε (προσπαθώντας να στρέψετε τα βλέμματα πάνω σας) με ηλίθιες ομιλίες σχετικά με το ποιος έχει δώσει τα περισσότερα λεφτά και το ποιος είναι ο πιο καλός κυβερνήτης, ενώ όλοι ξέρουμε ότι είστε γενικώς κενοί και παν-άχρηστοι....
Γιαυτό (δεν) θα μείνετε στην ιστορία. Για το τίποτά σας.

Τους Κούρους θα πάμε να τους θαυμάσουμε μια μέρα που εσείς θα έχετε εξαφανιστεί (ελπίζουμε σύντομα) από το οπτικό και βιωτικό μας πεδίο.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προς τους τοπικούς και γενικώς αρχόντους: Τους Κούρους θα πάμε να τους θαυμάσουμε μια μέρα που εσείς θα έχετε εξαφανιστεί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator