Ποιος θέλει να σβήσει το χαμόγελο του Παιδιού στην Κόρινθο;

0


Του Γιώργου Τέσση

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1996. Ο πρώτος λίθος σε ένα τεράστιο οικοδόμημα ήταν... χάρτινος. Μια σελίδα με ημερομηνία 9 Νοέμβρη 1995, από το ημερολόγιο του μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου που λίγο πριν γίνει αγγελάκι στον ουρανό, ζήτησε όλα τα παιδιά του κόσμου να αποκτήσουν το δικαίωμα να χαμογελούν ευτυχισμένα...

Από τότε έως σήμερα ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προασπίζει τα δικαιώματα των παιδιών 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, με σημαντικές δράσεις και κυρίως χωρίς καμία επιχορήγηση από το κράτος.

Το Σεπτέμβρη του 2002 δεκάδες παιδιά απέκτησαν το δικό τους σπίτι, ενσωματώθηκαν στην τοπική κοινωνία και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δηλώνει την παρουσία του και την ενεργό του δράση στην περιοχή. Όμως, η πρόσφατη απόφαση του Εφετείου, «πετάει» στο δρόμο τα 40 παιδιά και τους 30 εργαζόμενους στο Σπίτι του «Χαμόγελου» στην Αρχαία Κόρινθο.

Τα 20 κορίτσια και τα 20 αγόρια δεν θα χάσουν το σπίτι τους στην Αρχαία Κόρινθο και τα 30 άτομα που αποτελούν το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό θα συνεχίσουν να προσφέρουν απλόχερα φροντίδα, αγάπη και χαμόγελο.

Τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:00 στο Σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο, οφείλουμε να δώσουμε μαζικά το παρών για να μην σβήσει κανένα χαμόγελο. Γιατί όπως λένε, «Όταν ένα παιδικό χαμόγελο σβήνει… ο κόσμος σκοτεινιάζει»...
Δημοσίευση: Ιουλίου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποιος θέλει να σβήσει το χαμόγελο του Παιδιού στην Κόρινθο;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator