Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΜΠΙΤΖΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!

0Η αντιπολίτευση στον δήμο Τενέας ζητά να κλείσει η μοναδική χωματερή της περιοχής.
Απέναντι της ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δημήτρης Μπίτζιος ο οποίος με νηφαλιότητα και σοβαρότητα αντιμετωπίζει το πρόβλημα και δαν αφήνει περιθώρια για δεύτερες και εκ του πονηρού σκέψεις.
"Πρέπει να είμαστε μετρημένοι και να σεβαστούμε τους συμπολίτες μας της Κορίνθου. Δεν μπορούμε να τους δημιουργήσουμε σοβαρά προβλήματα στην καρδιά του καλοκαιριού.Απέναντι στις ανεύθυνες φωνές προτείνουμε:
-Την φύλαξη της χωματερής Χιλιομοδίου με δύο φύλακες
-Την εναπόθεση ΜΟΝΟ 7 αυτοκινήτων απορρίματα την ημέρα με αυστηρή τήρηση του αριθμού.
Ετσι και η Κόρινθος δεν θα πλημμυρίσει σκουπίδια αλλά και δεν θα είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην χωματερή.όπως είναι σήμερα. Οταν μπεί η μπάρα στην χωματερή θα μπεί για ολους χωρίς εξαιρέσεις"
Η θέση αυτή του Δημήτρη Μπίτζιου απαντά στην κοινή λογική και στην αντιμετώπιση του σοβαρότερου προβλήματος που έρχεται για την Κόρινθο.
Είναι μία θέση υπεύθυνη που πρέπει να υιοθετηθεί απο όλους για να μην μπούμε σε περιπέτειες.!

Δημοσίευση: Ιουλίου 18, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΜΠΙΤΖΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator