ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Έχουμε διασφαλίσει το ενωτικό ψηφοδέλτιο και συνεχίζουμε ν’ αγωνιζόμαστε και για το ενιαίο

0


Μεγάλη ανταπόκριση σε ολόκληρη την Κορινθία έχει υπάρξει στην πρότασή μας για ενιαίο και μοναδικό ψηφοδέλτιο στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου. Ήδη για αρκετούς αυτό θεωρείται δεδομένο, ανεξαρτήτως αν γνωρίζουν ή όχι, ότι είναι δική μας πρόταση, η οποία φυσικά έγινε και δημόσια πριν λίγους μήνες αλλά και στις αρχές του 2015 με την ευκαιρία ενός γεύματος εργασίας με δημοσιογράφους.

Η φιλοσοφία και η λογική αυτής της συνεργασίας των επιχειρηματιών, με επιχειρηματικά και μόνο κριτήρια, αποκλείοντας ό,τι έχει να κάνει με πολιτικές – κομματικές διαστάσεις ή υποψηφιότητες για Δήμους και Περιφέρεια, είναι εκφρασμένη από τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής μου με το επιμελητήριο, για σχεδόν 15 χρόνια, και όπως έχω ξαναπεί, την έχω πληρώσει εκείνη την εποχή που τα κόμματα καθόριζαν τα πάντα.

Αρκετοί συνάδελφοι στα συμβούλια του Επιμελητηρίου, στα ίδια ή και σε αντίπαλα ψηφοδέλτια, είχαν και έχουν την ίδια άποψη, και δε σας κρύβω ότι είναι αυτοί που με παρότρυναν να κάνω αυτά τα βήματα και τους ευχαριστώ. Έχουμε τόσα πράγματα που θα πρέπει να μας ενώνουν ως επιχειρηματίες που αυτό και μόνο είναι το κριτήριό μας για την επόμενη μέρα του Θεσμού του Επιμελητηρίου.

Φυσικά υπάρχουν και άλλες υποψηφιότητες ή σκέψεις για υποψηφιότητες από αξιόλογους επιχειρηματίες που έχουν και τη δυνατότητα αλλά και το δικαίωμα να βάζουν τα δικά τους κριτήρια για τη υποψηφιότητά τους.

Εμείς συνεχίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσουμε έως το τέλος, έως την ημέρα των εκλογών, που όπως διαφαίνεται, είναι πιθανό να πάρει και νέα αναβολή.

Η αρχή για τη χάραξη της νέας πορείας θα γίνει την επομένη των εκλογών με όλους όσους θα εκτεθούμε στη ψήφο των επιχειρηματιών, επαγγελματιών και εμπόρων της Κορινθίας και η νίκη μας θα είναι ουσιαστική, αν έχουμε καταφέρει τους πολιτικούς και κομματικούς φίλους μας, σε όποια θέση και αν βρίσκονται, να δηλώσουν ότι το λιγότερο που θα έχουν να κάνουν είναι να επιβάλλουν τις όποιες δουλειές ή προμήθειες υπάρχουν στο Νομό από τους φορείς που συμμετέχουν, ότι θα έχουν προτεραιότητα οι επιχειρηματίες του Νομού, είτε μόνοι τους, είτε με όποια μορφή συνεργασίας – κοινοπραξίας διασφαλίζεται η δυνατότητα συμμετοχής στις διαγωνιστικές διαδικασίες.

Οι πολιτικοί και κομματικοί φίλοι μας θα πρέπει να προσφέρουν και να προστατέψουν την επιχειρηματικότητα με πραγματικές αποφάσεις, όχι με θεωρητική ανάλυση και ευχετήρια.

Η στήριξη των επιχειρήσεων γίνεται με δουλειές, και για να την πετύχουμε πρέπει να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε για το αποτέλεσμα.

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»

Αυτός και μόνο είναι ο ρόλος του Επιμελητηρίου που οραματιζόμαστε.

Ραψωματιώτης ΔημήτρηςΕπιχειρηματίας
27-7-2016
Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Έχουμε διασφαλίσει το ενωτικό ψηφοδέλτιο και συνεχίζουμε ν’ αγωνιζόμαστε και για το ενιαίο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator