Παίρνει σάρκα... η «νέα διάπλοκη» του Τσίπρα

0



Όπως μας πληροφορεί η εφημερίδα που δεν ανήκει στον Β. Μαρινάκη, με παγκόσμια αποκλειστικότητα, αύριο θα αποκαλύψει το σχέδιο του Μαρινάκη για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας. Ο Μαρινάκης μπαίνει δυναμικά στην τηλεόραση, μας λένε τα Παραπολιτικά, όχι ότι λένε και τίποτε καινούργιο, άλλωστε είχε γράψει το Antinews πριν μερικές ημέρες για τα σχέδια των επιχειρηματιών να πάρουν θέση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο. Είχαμε γράψει ότι το παιδί του Πειραιά ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τηλεόραση μαζί με τον Κοντομηνά και μένει πλέον να επιβεβαιωθούμε. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αίτηση θα καταθέσει ο εν λόγω εφοπλιστής, είτε θα φαίνεται είτε όχι, ο Σκάι του Αλαφούζου, δηλαδή ο άσπονδος εχθρός του Μαρινάκη, ο Αντέννα και το Star του Βαρδινογιάννη. Αυτό περιμένουμε περισσότερο από ποτέ. Στη δίκη της Δευτέρας το κανάλι του Μαρινάκη να βγάλει τη δίκη της Τρίτης και το Star τη δίκη της Τετάρτης. Θα πέσει πολύ γέλιο.

Τη Δευτέρα θα καταθέσει αίτηση και το Mega που κάνει αγώνα δρόμου για να μην κλείσει ενώ ακούγονται και άλλα ονόματα στην πιάτσα. Όπως για παράδειγμα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, αυτό του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα.

Αποκαλύπτουμε λοιπόν τώρα ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας φέρεται να έχει συμμαχήσει με άλλον μεγάλο επιχειρηματία και αν ακουστεί πιο είναι το δίδυμο θα γίνει πάταγος στην αγορά, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που βλέπουμε να γίνεται είναι ότι τουλάχιστον 7 ή 8 παίκτες θα θελήσουν να διεκδικήσουν τις τέσσερις άδειες, που μπορεί να είναι και πέντε στο τέλος. Και αυτή τη στιγμή παίζεται πολύ βρόμικο και πολύ σκληρό παρασκήνιο για το ποιος θα πάρει τις άδειες, αναλόγως βεβαίως με τις ορέξεις του μεγαλοκαναλάρχη Νίκου Παππά ο οποίος θα μοιράσει όπως αυτός θέλει. Είναι φανερό ότι διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο στο οποίο κάποιοι παλιοί βαρόνοι των μίντια θα φύγουν και άλλοι θα έρθουν. Ποιοι θα είναι αυτοί; Θα είναι καλύτεροι ή χειρότεροι; Θα είναι ελεγχόμενοι από το σύστημα Τσίπρα – Παππά ή όχι; Θα μοιράζονται τη διαφημιστική πίτα όπως θέλουν και ανάλογα με το… λιβανιστήρι στην κυβέρνηση;

Και το μεγάλο ερώτημα: Αν είναι να φύγει ο Ψυχάρης, ο Μπόμπολας ή οποιοσδήποτε άλλος και να έρθουν διαπλεκόμενοι εκβιαστές, ναρκέμποροι, φρουτέμποροι και λοιπά αποβράσματα της κοινωνίας τότε καλύτερα να μείνει το τοπίο όπως είναι.

Εξηγούμαστε. Δεν εννοούμε κανέναν από τους σεβάσμιους επιχειρηματίες που θα είναι μπροστά με τα ονόματά τους στην αίτηση που θα καταθέτουν. Αλλά μιλάμε για όλους τους «πισινούς» που δεν θα φαίνονται αλλά αυτοί θα κάνουν παιχνίδι, αυτοί θα στήνουν τα παιχνίδια, αυτοί θα στήσουν τη νέα διαπλοκή στην Ελλάδα.

Άντε στην υγειά μας και εις ανώτερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει τη διαφάνεια στη χώρα.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παίρνει σάρκα... η «νέα διάπλοκη» του Τσίπρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator