Ποιο Σύνταγμα;...

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Αυτή η υπέροχη ''συζήτηση'' που ξεκίνησε για την αναθεώρηση του Συντάγματος προκαλεί απίθανο γέλιο.

Ποιό Σύνταγμα ρε ξεφτιλισμένοι ξεφτίλες;
Που μιλάτε σοβαρά-σοβαρά για το Σύνταγμα και ίσα που δεν κλαίτε, απατεώνες;
Μήπως εννοείτε εκείνο που έχετε κάνει κ@λόχαρτο;
Εκείνο που δεν έχετε αφήσει άρθρο που να μην έχετε καταπατήσει;

Εσείς που λέγατε πως είσαστε ''η κάθε λέξη'' αυτού του Συντάγματος, για πείτε μας σε ποιό σημείο του υπάρχουν οι λέξεις ''κόφτης'', ''προαπαιτούμενα'', ''μειώσεις συντάξεων αναδρομικά'', ''ξένη επιτήρηση στο Αιγαίο'', ''χαράτσι'', ''ΕΝΦΙΑ'', ''συνεργάσιμος'', ''ευέλικτη εργασία'', ''ανεργία'', ''εταίροι'', ''Eurogroup'', ''hot points'', ''μνημόνια'';
Γιατί εσείς είσαστε ΜΟΝΟ αυτές οι λέξεις.
Και άλλη μία: ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Αλλά όλη αυτή η πρεμούρα για την αναθεώρηση του Συντάγματος, δεν είναι τίποτε άλλο από μία προσπάθεια να τραβήξετε την προσοχή της κοινής γνώμης μακριά απ' τα δωσιλογικά σας πεπραγμένα.
Να ασχοληθεί το πόπολο για το αν τάχα πρέπει η διακοσμητική Γλάστρα της Δημοκρατίαςνα εκλέγεται απ' ευθείας απ' τον λαό, ή αν θα πρέπει να παραμείνει η εκλογή τηςπρονομιούχο παιχνίδι της εκάστοτε εξουσίας ή της εκάστοτε αντιπολίτευσης.
Λες και τότε θα λείψουν οι πάκηδες.
Λες και θ' αλλάξει κάτι στην δουλεία και την ληστεία του λαού που έχετε υπογράψει για 99 (τουλάχιστον) χρόνια!

Αυτό το απύθμενο θράσος να συζητάτε για Σύνταγμα εσείς η ''πρώτη φορά τόσο αντισυνταγματικά'', αλλά και η υπόλοιπη μνημονιακή αντιπολίτευση των ''μενουμευρωπαίων'', έχει ξεπεράσει κάθε όριο κοροϊδίας προς τον ελληνικό λαό, που συντονισμένα και με πρόγραμμα εξαθλιώσατε και σκοπεύετε να εξαθλιώσετε κι άλλο, μέχρι τα τελευταία του όρια.

Και όλα αυτά για να ρίξετε ακόμη μιά φορά στάχτη στα μάτια του κοσμάκη.
Για να εξαπατήσετε ακόμη περισσότερο και ακόμη πιό ανίερα, αφού χρησιμοποιείτε γι αυτή σας την παραπλάνηση το Σύνταγμα, τον καταστατικό εκείνο χάρτη που ορίζει τις σχέσεις εξουσίας-πολίτη και που θα έθετε δικλείδες ασφαλείας στις κακουργηματικές σας πράξεις, αν ΕΣΕΙΣ δεν το καταπατούσατε τόσο βίαια, με τόση θρασύτητα και ωμότητα.

Είτε με τούτο το Σύνταγμα το πετσοκομμένο και κατοχικό, είτε με άλλο ''καινούργιο'' και ''σύγχρονο'', οι ευθύνες σας και η προδοσία σας δεν πρόκειται να παραγραφούν.

Είστε υπόλογοι, είστε προδότες και θα το πληρώσετε!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Ιουλίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποιο Σύνταγμα;..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator