Μήπως σκιάζεται να απαντήσει στην από 7-6-2016 αίτηση ο λαλίστατος σχετικά κ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ;

0Μήπως σκιάζεται να απαντήσει στην από 7-6-2016 αίτηση ο λαλίστατος, σχετικά με τον λεγόμενο ανατολικό άξονα Τατούλη-Περιφέρειας Πελοποννήσου, εντιμότατος κ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ γιατί είναι ευθαρσής και ατρόμητος!Πρόκειται για το έργο σημαία της Περιφέρειας Πελοποννήσου (διάβολε), από Ναύπλιο θα πηγαίνουμε ...Καλαμάτα, μέσω Χάρακα και Ρειχέας!Λοιπόν κε Τατούλη, ιδού το έπος...

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=250445&catID=14


«Οι παρεμβάσεις μας αυτές είναι πλήρως εναρμονισμένες και εντάσσονται στο σχεδιασμό μας για την υλοποίηση του Ανατολικού άξονα, ο οποίος έχει γίνει αποδεκτός και θα χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως έργο προτεραιότητας»!!!

Έγγραφα ανατολικού άξονα κ. Τατούλη

Αντ. Κανδηράκης
Δημοσίευση: Ιουλίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μήπως σκιάζεται να απαντήσει στην από 7-6-2016 αίτηση ο λαλίστατος σχετικά κ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator