ΚΡΑΤΗ ΕΡΕΙΠΙΑ: Έχουν 500 δις ευρώ κόκκινα δάνεια - Ρέντσι και Τσίπρας με κατεστραμμένο τραπεζικό σύστημα

0



Ελληνες και Ιταλοί έχουν ανατινάξει το τραπεζικό σύστημα! Αποτελούν έναν εφιάλτη για την Μέρκελ η οποία ξεσπά και με το δίκιο της:

–Δεν είναι δυνατόν να μείνω στην Ευρώπη με την Ελλάδα και την Ιταλία που έχουν μισό τρις ευρώ κόκκινα δάνεια και να φύγει η Αγγλία. Αυτός είναι ένας εφιάλτης…

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ όχι μόνο για το Βερολίνο αλλά και για την ΕΚΤ προκαλούν τα κόκκινα δάνεια Ιταλών και Ελλήνων στις τράπεζες. Ο Ρέντσι προσπαθεί μάταια να αναστήσει την Οικονομία της Ιταλίας-η οποία σε σχέση με την Ελλάδα είναι ένα σοβαρό κράτος και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα κόκκινα δάνεια των Ιταλών που ανέρχονται στα 360 δις ευρώ. Ο Ρέντσι, πρωθυπουργός της πανέμορφης Ιταλίας δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές κάτι που δυσκολεύει ακόμη πιο πολύ την προσέλκυση επενδύσεων για την Ελλάδα του μουεζίνη Δρίτσα η οποία έχει άλλα 130-140 δις ευρώ κόκκινα δάνεια. Για τις δύο χώρες αλλά και για την Ευρώπη το μισό τρις των κόκκινων δανείων είναι σκέτος εφιάλτης.

Κατά συνέπεια η χορήγηση νέων δανείων επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να καθυστερεί ολοένα περισσότερο η προσδοκώμενη οικονομική ανάκαμψη για τις σύο χώρες. Τσίπρας και Ρέντσι στροβιλίζονται στον φαύλο κύκλο των κατεστραμμένων οικονομιών τους.

Η Κόλαση είναι μπροστά σου…

Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΡΑΤΗ ΕΡΕΙΠΙΑ: Έχουν 500 δις ευρώ κόκκινα δάνεια - Ρέντσι και Τσίπρας με κατεστραμμένο τραπεζικό σύστημα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator