Σφίγγει ο κλοιός γύρω από 4 πρόσωπα που βρίσκονται στoν πυρήνα της εξουσίας

0



Oι επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο και ο γάμος ΣΥΡΙΖΑ-Ενωσης Κεντρώων

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από 4 πρόσωπα που βρίσκονται στην καρδιά της εξουσίας.

Πυκνώνουν τα σημάδια και τα δημοσιεύματα που αφορούν τους 4 και η αίσθηση ότι πλησιάζει η στιγμή που οι ισχυροί παράγοντες οι οποίοι διαπιστώνουν πλέον ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τα συμφεροντά τους θα δώσουν το πράσινο φως για “σκληρά” ρεπορτάζ.

Το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο των επιθέσεων βρίσκεται ένας από τους 4, ο υπουργός Εθνικής ΄Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος δέχεται χτυπήματα από παντού. Παρότι ο ίδιος είναι σκληρός παίκτης, ο Τσίπρας αντιλαμβάνεται ότι οι επιθέσεις στον εταίρο του θα συνεχισθούν ώσπου να εξαναγκαστεί ο ίδιος να πέσει στην αγκαλιά του Λεβέντη.

Βέβαια αυτή η επιλογή θα είναι ολέθρια για τον Λεβέντη τον οποίο θα εγκαταλείψουν οι βουλευτές του και το κόμμα του στις επόμενες εκλογές δεν θα βρίσκει ούτε την ψήφο του. Παρόλα αυτά ο Λεβέντης αναζητεί το άλλοθι απέναντι στους δικούς του βουλευτές ώστε να μπει στην κυβέρνηση. Η αγωνία του Τσίπρα για την επιβίωση της κυβέρνησής του κάθε μέρα που περνά τον κάνει να αισθάνεται όλο και πιο αδύναμος. Στο μεταξύ οι ολιγάρχες με την σειρά τους αντιλαμβάνονται την μεταστροφή του κόσμου και ετοιμάζονται να τον κατασπαράξουν.

Αφού φάνε τον Καμμένο, ο επόμενος θα είναι ο Παππάς, θα ακολουθήσει ο Παπαγγελόπουλος και στην συνέχεια η σειρά του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σφίγγει ο κλοιός γύρω από 4 πρόσωπα που βρίσκονται στoν πυρήνα της εξουσίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator