Ο Καραμανλής ανέλαβε να βρει τους 200 για την απλή αναλογική - ΒΙΝΤΕΟ

0



Αγριο παρασκήνιο για να στηριχθεί πάση θυσία ο Αλέξης Τσίπρας

Μέσα στην ίδια μέρα δύο καίρια χτυπήματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το ένα αφορά την Εξεταστική Επιτροπή για το plan b. Bγήκε λοιπόν ο Καραμανλής-μέσω του Μειμαράκη-και άδειασε τον Μητσοτάκη.

Ο Μειμαράκης μιλώντας στον Χατζηνικολάου “αθώωσε” τους Τσίπρα-Βαρουφάκη αφήνοντας να εννοηθεί ότι και οι υπόλοιποι καραμανλικοί βουλευτές δεν πρόκειται να ψηφίσουν για παραπομπή του σημερινού πρωθυπουργού ή του πρώην υπ. Οικονομικών.

Ο Μειμαράκης μίλησε επίσης για τον αφελληνισμό των ελληνικών τραπεζών και στην συνέχεια 42 βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον εξάδελφο Κώστα Καραμανλή έκαναν σχετική ερώτηση στον Τσακαλώτο. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θα περίμεναν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλήσει για τον αφελληνισμό των ελληνικών τραπεζών αμέσως μετά την συνάντησή του με τον κεντρικό τραπεζίτη Μάριο Ντράγκι-κάτι που δεν έκανε ο αρχηγός της ΝΔ.

Το δεύτερο χτύπημα ήρθε με το κόμμα του Χάρη Θεοχάρη ο οποίος, όπως μας πληροφορούν, θα έχει φουλ επικοινωνιακή βοήθεια από ΜΜΕ του συστήματος Καραμανλή. Οι καραμανλικοί εκτιμούν πως ο Χάρης Θεοχάρης θα είναι πόλος έλξης εκείνων των ψηφοφόρων του Ποταμιού που πήγαιναν καρφωτοί στην ΝΔ του Κυριάκου.

Το παιγνίδι των καραμανλικών είναι πολύ άγριο, γεγονός που εξανάγκασε και τον Σαμαρά να σχολιάσει ειρωνικά τις επενδύσεις που έφερε ο Τσίπρας από την Κίνα.

Στην πραγματικότητα η ΝΔ είναι ήδη ένα διασπασμένο κόμμα. Αυτό είναι πολύ πιθανό να φανεί στην διάρκεια της ψηφοφορίας στη Βουλή για την απλή αναλογική. Ακούγεται ότι κάποιοι από το καραμανλικό στρατόπεδο θα βοηθήσουν τον Τσίπρα να εξασφαλίσει τους 200 βουλευτές.

Δείτε τώρα την συνέντευξη του Μειμαράκη στον Νίκο Χατζηνικολάου.



ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Καραμανλής ανέλαβε να βρει τους 200 για την απλή αναλογική - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator