2ος MINI MARATHON - ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

0Με μεγάλη επιτυχία, διοργανώθηκαν το Σάββατο 9 Ιουλίου, στο Ξυλόκαστρο οι αγώνες δρόμου, από τον Εμπορικό Σύλλογο σε συνεργασία με τον Δήμο Ξυλοκάστρου & Ευρωστίνης.

Εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες, από όλη την χώρα, όλων των ηλικιών και διαφορετικών εθνικοτήτων, παρά τον ζεστό καιρό του Ιουλίου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, εισπράτοντας το χειροκρότημα των κατοίκων και των πολλών επισκεπτών της πόλης.

Στους αγώνες που τείνουν να γίνουν θεσμός, έτρεξαν πολλές διεθνείς προσωπικότητες όπως, επί παραδείγματι, η Χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα και η Α.Ε.κύριος Volodymyr Shkurof Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που συμμετείχαν στους αγώνες, τους εθελοντές, τους χορηγούς και τον κόσμο που με το ζεστό του χειροκρότημα έδωσε έναν ενθουσιώδη τόνο στους αγώνες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2017!

Φώτο 1 - εκκίνηση δρόμου 6.000 μέτρων

Φώτο 2 - η Α.Ε. κος Shkurof, Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα, ο Δήμαρχος κος Ανδρικόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κος Αλογογιάννης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κος Χαβέλης, η Γραμματέας Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου κα Λάμπου και ο εθελοντής κος Σταυρόπουλος
Δημοσίευση: Ιουλίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "2ος MINI MARATHON - ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator