11ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ 10-11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

0



11o Ράλλυ Δαναών, Σάββατο-Κυριακή, 10/9- 11/9 (Regularity- Άργολίδα–Κορινθία-Αττική)
Ενημερώνουμε, τους φίλους και τα μέλη μας ότι, σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η σχεδίαση του 11ου Ράλλυ Δαναών 2016.
Με αφετηρία τον Ισθμό Κορίνθου (Σάββατο), θα ακολουθηθεί η διαδρομή προς Μέθανα, όπου και η ανασυγκρότηση, (με την υποστήριξη του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων http://www.troizinia-methana.gr/), η μεσημβρινή ξεκούραση και το γεύμα.
Τις απογευματινές ώρες μας περιμένουν εκπληκτικής ομορφιάς regularity διαδρομές στον γύρο της Χερσονήσου Μεθάνων, http://www.volcano-methana.gr/ στη συνέχεια κατεύθυνση προς Γαλατά και πέρασμα στον Νησί- Δήμο Πόρου για διανυκτέρευση.
Ο συνδιοργανωτής ΔΗΜΟΣ ΠΟΡΟΥ μας πληροφορεί ότι το νησί του Πόρου ( αποτελείται από τα νησάκια Καλαυρία και Σφαιρία),http://poros.gr/, είναι «γεμάτο» με Ιστορία, Πολιτισμό, Μυθολογία, Αρχιτεκτονική, Λογοτεχνία, Αρχαιολογία, διαθέτει άριστη οργάνωση και πολλές επιλογές σε διαμονή, εστίαση, διασκέδαση για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο ώστε με καλή παρέα και διάθεση θα περάσουμε υπέροχα! http://poros.gr/?page_id=4599
Την Κυριακή οι γραφικές regularity διαδρομές θα συνεχιστούν στα 2 νησάκια σε πευκόφυτους και παραλιακούς δρόμους, μέχρι τον τερματισμό .
Η όλη διαδρομή της εκδήλωσης, χαρακτηρίζεται από το πολύ καλό οδικό δίκτυο και σε συνολικά περίπου 240 χλμ .θα πραγματοποιηθούν 14-15 Ε.Δ.Α με 33+ χρονομετρήσεις!
Η προσπάθεια μας είναι να περάσουμε ωραία "αγωνιστικά " και "τουριστικά¨!
Μείνετε συντονισμένοι !

Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "11ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ 10-11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator