ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ: Ο Πρετεντέρης τα τσιγάρα στο Νίκο Παππά στον Κορυδαλλό - VIDEO

0



Η συναρπαστική σύγκρουση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου-VIDEO

Στον ανταρτοπόλεμο πέρασε η (παράνομη) εκπομπή του «βουνού», «Ανατροπή«, του καπετάν Γιάννη Πρετεντέρη, γράφει το altsantiri.gr.Μέσω του Twitter απείλησε τον Νίκο Παππά με … Κορυδαλλό ως απάντηση στην ομιλία του υπουργού επικρατείας που ανέφερε ότι “η αριστερή παρένθεση θα κρατήσει 8 χρόνια”.


Μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές του δημοσιογράφου του MEGA ήταν η σύγκρουσή του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον κ. Πρετεντέρη ότι μετέφερε ασύστολα ψεύδη στον ελληνικό λαό, γράφοντας στα άρθρα του ότι το χρέος είναι βιώσιμο. Ο Γιάννης Πρετεντέρης της ανταπάντησε: “Λέτε ψέματα»” για να πάρει την απάντηση: “Στα ψέματα είστε ειδικοί, είστε ειδικοί στην προπαγάνδα”.

Και συνέχισε: “Ειδικά για τον κύριο Πρετεντέρη, επιτρέψτε μου, να μην αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό ‘δημοσιογράφος’. Έχει αποδείξει ότι είναι άξιος υπάλληλος του αφεντικού του. Ξέρω ότι μας ασκείτε αντιπολίτευση. Μπείτε για λίγο στον ρόλο του δημοσιογράφου”.

Η κα Κωνσταντοπούλου συνέχιζε να φωνάζει για να της πει ο κ. Πρετεντέρης: “Διαβάστε με για να μάθετε και πέντε πράγματα”, ενώ η πρόεδρος της Βουλής τον κατηγόρησε πως άρθρα του δημοσιεύονταν κάποια περίοδο στην Κύπρο με άλλο όνομα και πρόσθεσε: “Είναι σαφές ότι μας κάνετε αντιπολίτευση, αλλά μπείτε λίγο στον ρόλο του δημοσιογράφου”.

“Σας έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός” συνέχισε μάλιστα να του λέει η υποψήφια της Λαϊκής Ενότητας, «”Δεν τον εκπροσωπείτε” της απάντησε ο κ. Πρετεντέρης, ενώ σε άλλο σημείο της κουβέντας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας για το χρέος, τόνισε: “Ούτε ο κ. Μπόμπολας, ούτε ο κ. Ψυχάρης, ούτε εσείς αποφασίζετε για το χρέος”. “Αν αποφάσιζα εγώ θα σας το χάριζα να ησυχάσουμε” ήταν η απάντηση του Γιάννη Πρετεντέρη.



Το πλήρες όνομα του Γιάννη Πρετεντέρη είναι Ιωάννης-Βαπτιστής. Είναι γιος του Κώστα και της Άννας Πρετεντέρη. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών, Διπλωματούχος ειδικευμένων σπουδών στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο του πανεπιστημίου Γκρενόμπλ της Γαλλίας. Διπλωματούχος ανώτατων σπουδών Πολιτικών Επιστημών με ειδικότητα στη Διεθνή Ιστορία και Πολιτική στο πανεπιστήμιο της Γενεύης.Ο πρώτος του γάμος ήταν με τη Φρόσω Ράλλη. Σήμερα είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Σάντρα Μπακογιαννοπούλου και έχει δύο παιδιά.
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Αυγούστου το 1954.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ: Ο Πρετεντέρης τα τσιγάρα στο Νίκο Παππά στον Κορυδαλλό - VIDEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator