Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Κορίνθου στο Stymphalia Lake Run 2016

0Stymphalia Lake Run 2016
1ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου στη λίμνη Στυμφαλία!

Την Κυριακή 5 Ιουνίου και με αφετηρία Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Stymfalia Lake Run 2016 με αγώνες δρόμου 5 χλμ, 10 χλμ, 21,5 χλμ Διοργανωτές είναι το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη «ΜΗΚΩΝΗ» του Δήμου Σικυωνίων και τον αθλητικό σύλλογο Λαύκας «Η Στυμφαλίς».

Εκτός όμως από τον αγώνα, πραγματοποιήθηκαν και μια σειρά από δράσεις. Συγκεκριμένα παρουσίαση Ολυμπιακών αθλημάτων (κωπηλασίας, τοξοβολίας, επιτραπέζιας αντισφαίρισης κλπ) στους μικρούς φίλους με την καθοδήγηση γνωστών αθλητών.

Η διοργάνωση ανέθεσε στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Κορίνθου την Υγειονομική κάλυψη του αγώνα σε όλη την διαδρομή και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά όλα τα περιστατικά που προέκυψαν
Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Κορίνθου στο Stymphalia Lake Run 2016"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator