ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η συγκλονιστική στιγμή που η Porsche του Μαυρίκου τυλίγεται στις φλόγες

0Η συγκλονιστική στιγμή που η Porsche του Μαυρίκου τυλίγεται στις φλόγες (vid)Πλήρης οθόνη
Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που δείχνει την Porsche Cayenne του εκδότη της «Ακρόπολης» να τυλίγεται στις φλόγες δημοσιεύει το www.protothema.gr. Είναι λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα, λίγο πρι την έξοδο που οδηγεί στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν προσπαθήσει να κατασβέσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες που έχουν στα αυτοκίνητά τους. Όπως λένε στο protothema.gr, η Cayenne μέσα στην οποία κάηκε ζωντανός ο Παναγιώτης Μαυρίκος δεν ήταν φρακαρισμένη στο τοιχείο της Αττικής Οδού.Όμως το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο και δεν ήταν δυνατόν να ανοίξει απ' έξω.

Οι οδηγοί διερχόμενων αυτοκινήτων που έχουν σταματήσει για να βοηθήσουν, βλέποντας ότι το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο αντιλαμβάνονται ότι μέσα στο αυτοκίνητο πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ο οδηγός του και προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά. Ορισμένοι προσπαθούν με τους μικρούς πυροσβεστήρες που έχουν στα αυτοκίνητά τους, όμως η φωτιά δεν σβήνει.

Στη συνέχεια, περίπου στις 15:00 το μεσημέρι καταφέρνουν να σπάσουν το παράθυρο του συνοδηγού. Φωνάζουν αν είναι κάποιος μέσα αλλά δεν παίρνουν απάντηση...

Το αυτοκίνητο λαμπαδιάζει και η φωτιά καίει για τουλάχιστον 15 λεπτά, όπως αναφέρει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας.

Περίπου στις 15:15 στο σημείο φτάνουν πρώτα αυτοκίνητα με υπαλλήλους της Αττικής Οδού. Στη συνέχεια έρχονται άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και τελευταίοι φτάνουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής που καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά. Είναι όμως αργά για τον Παναγιώτη Μαυρίκο. Ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» έχει βρει τραγικό θάνατο μέσα στην  Porsche Cayenne που οδηγούσε. Είναι πλήρως απανθρακωμένος.

Ένα ακόμη συκλονιστικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι καθ' όλη τη διάρκεια της πυρκαγιάς στο πολυτελές τζιπ τα αυτοκίνητα συνεχίζουν να κινούνται δίπλα στο ακινητοποιημένο Cayenne... Λίγοι διερχόμενοι οδηγοί που υποψιάζονται ότι στο φλεγόμενο όχημα ενδεχομέως να βρίσκεται κάποιος επιβάτης έχουν σταματήσει. Δεν καταφέρνουν όμως να βοηθήσουν τον άτυχο Παναγιώτη Μαυρίκο. Ο εκδότης της «Ακρόπολης» βρήκε φρικτό θάνατο καθώς απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:Πηγή: protothema.gr.
Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η συγκλονιστική στιγμή που η Porsche του Μαυρίκου τυλίγεται στις φλόγες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator