Μια απάντηση "γροθιά" για τους Αυγίτες που έκραζαν τη Μύκονο και τώρα βγάζουν selfie εκεί !!!

0Δεν με νοιάζει που πάνε οι «Αυγίτες*» στη Μύκονο. Με νοιάζει που χτίσανε καριέρες κράζοντας όσους πάνε στη Μύκονο. Και για να τις χτίσανε, υπάρχει κόσμος που γουστάρει το κράξιμο σε όσους πάνε και ξοδεύουν στη Μύκονο. Ενώ θα ήθελαν να μπορούσαν να πάνε στη Μύκονο. Η υποκρισία βαράει από χιλιόμετρο. Η κατινιά επίσης.

*Αυγίτης: δημοσιογράφος ταγμένος στην υπηρεσία της αριστεράς αμοιβόμενος από κρατικές διαφημίσεις-φόρους πολιτών.

Angelo Barbalios
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μια απάντηση "γροθιά" για τους Αυγίτες που έκραζαν τη Μύκονο και τώρα βγάζουν selfie εκεί !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator